Αθηνά Οικονομάκου: Στην πρεμιέρα της ο Φίλιππος Μιχόπουλος - Η αντίδραση του γιου τους όταν την είδε στο θέατρο (φωτό & βίντεο)

Στηρίζει την σύζυγό του σε κάθε της βήμα

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος βρέθηκε στην πρεμιέρα της αγαπημένης του Αθηνάς Οικονομάκου, στο θέατρο Παλλάς.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας συμμετέχει φέτος στην παράσταση «Η Τρελή του Σαγιό» και φυσικά ο σύζυγός της δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της.

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μάξιμο και την Σιέννα, πόζαρε αγκαλιά στον φωτογραφικό φακό του NDP.

Όπως βλέπουμε η Οικονομάκου φορούσε ένα μάξι animal print φόρεμα και ένα δερμάτινο τζάκετ, ενώ ο επιχειρηματίας ένα λευκό πουκάμισο, μαύρο σακάκι και τζιν παντελόνι.

Η ηθοποιός μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν στην παράσταση με την ίδια να λέει ότι από τους ανθρώπους που θέλει να βλέπει στο κοινό είναι ο άντρας της, ενώ αποκάλυψε και ποια ήταν η αντίδραση του γιου τους όταν την είδε στο θέατρο.

«Πάντα είναι ο άντρας μου. Ο μικρός είχε έρθει μια μέρα, ήθελα πάρα πολύ, το ζητούσε όποτε είχε έρθει να δει που είναι η μαμά όταν λείπει. Του άρεσε ήταν κατενθουσιασμένος αλλά κάποια στιγμή με σπρώχνουν στη σκηνή και μου λέει “γιατί αυτός ο κύριος σε έσπρωξε μαμά; Τον τάραξε πάρα πολύ» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Κομψές στο θέατρο: Άννα Βίσση, Έλλη Κοκκίνου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μπέττυ Μαγγίρα, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Νατάσα Θεοδωρίδου (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ