Ελένη Φουρέιρα: Η ανάρτηση της αδελφής της για την εγκυμοσύνη της - ''Το κοριτσάκι μου θα γίνει μανούλα, όταν γεννήθηκες σε φρόντιζα''

Η αγαπημένη τραγουδίστρια περιμένει να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. 

Η Ελένη Φουρέιρα λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί φωτογραφήθηκε για την Vogue Greece όπου και μίλησε για όλα.

Η pop star η οποία όλο αυτό το διάστημα, κράτησε την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώρα της δημοσιότητας, μετρά πλέον αντίστροφα τις μέρες για να μπει στο μαιευτήριο.

 

Δείτε επίσης: Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο εξώφυλλο της ελληνικής Vogue - «Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα» (φωτό)

H τραγουδίστρια είπε στην συνένετευξή της: ''Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο καιρός που το προσπαθούσα.

Έτυχε σ’ εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να μην απογοητεύονται, γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. Ενάμιση χρόνο πάλευα.”, εξηγεί.

 

 

Πλέον η ίδια, περιμένει πως και πως να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της.  Δίπλα της ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία αλλά και οι αδελφές της, Ιωάννα και Μαργαρίτα.

 

 

Η δεύτερη μάλιστα ευχήθηκε για το μωράκι που έρχεται κάνοντας μια ιδιαίτερη ανάρτηση με το εξώφυλλο του περιοδικού και την Ελένη Φουρέιρα. Η Μαργαρίτα ανάρτησε μια φωτογρφία και την συνόδευσε με το εξής μήνυμα.

aderfi_foureiras

 «Όταν γεννήθηκες και η μαμά σε έφερε σπίτι ήσουν η κούκλα μου! Σε φρόντιζα και σε πρόσεχα όπως κάθε μικρό κορίτσι την αγαπημένη της κούκλα!! Τώρα το μικρό μου κοριτσάκι θα γίνει μανούλα!! Πάντα υπερήφανη για σένα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ