Το Eirinika εγκαινιάζει τις smart interviews & την εκλογική χρονιά - Οι θέσεις μας για την Ελλάδα του σήμερα

Συνεντεύξεις με πολιτικούς, υποψήφιους βουλευτές, δημάρχους και περιφερειάρχες αργότερα και μέσα στην εκλογική χρονιά από όλα τα κόμματα

Το eirinika εγκαινιάζει την εκλογική χρονιά με smart interviews - Θα φιλοξενήσουμε σε αυτή τη νέα στήλη με τη δική της βινιέτα «smart interview eirinika», συνεντεύξεις με πολιτικούς, υποψήφιους βουλευτές, στην αρχή, δημάρχους και περιφερειάρχες αργότερα και μέσα στην εκλογική χρονιά από όλα τα κόμματα .

Εχει πολιτική θέση το eirinika.gr & το madeingreece.news; Ασφαλώς και έχει. Αυτή την δημοκρατικής θεώρησης των πραγμάτων και της συναίνεσης ει δυνατόν σε στρατηγικά θέματα γιά την ανάπτυξη της χώρας όπως το επιχειρείν, ο τουρισμός, η παιδεία και ο πολιτισμός.

Το eirinika.gr με 95.000.000 σταθερότατους επισκέπτες σε μία 10ετία και εξίσου σταθερή αναλογία 70%γυναίκες - 30% άνδρες διατηρεί την ανεξαρτησία από κάθε άποψη και την προσήλωση του στην Ελλάδα της προόδου, της καλαισθησίας γραπτών και εικόνων .

Απο την πολιτική γκάμα μας ουδείς εξαιρείται πλην εκείνων με φασιστικές αντιλήψεις και ιδεοληψίες .

Τώρα γιατί δώσαμε τον τίτλο smart interview σε αυτή την προεκλογική στήλη; Γιατί ως θιασώτες της θετικής πλευράς των νέων τεχνολογιώ , εκτιμάμε ότι ο εκσυγχρονισμός της Ελλάδας μπορεί

- Αμήν και πότε - να προκύψει με την ταχεία της ψηφιακής, ηλεκτρονικής,της smart εποχής .

Ενα δημόσιο τόσο απηρχαιωμένο αλλά ενίοτε και κάποιες παλιακές νοοτροπίες του ιδιωτικού τομέα, μόνο smart παρεμβάσεις θα φέρουν τεκτονικές αλλαγές παντού.

Γιατί ωραίοι είμαστε, κατά το γνωστό παραμύθι μας ή το zanax που πίνουμε και λέμε : «καλέ ζούμε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου είμαστε το καλύτερο οικόπεδο της γής, ουφ βαρέθηκα …….Ωρα να γίνουμε smart! 

 

Η πρώτη συνέντευξη με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα θα δημοσιευτεί αύριο το πρωί (26/1) στο Eirinika. Μείνετε συντονισμένοι! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ