Άρωμα βαθέως ΠΑΣΟΚ στη γιορτή της Έφης Χαλάτση: Από Γιώργο Παπανδρέου με την όμορφη Ολλανδέζα του, έως Κεγκέρογλου & Γιαννακοπούλου (φωτό)

Περισσότερα από 400 στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ανάμεσά τους ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, συγκεντρώθηκαν προκειμένου να ευχηθούν Έφη Χαλάτση, για την ονομαστική της εορτή.

Περισσότερα από 400 στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ανάμεσά τους ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, συγκεντρώθηκαν την περασμένη Πέμπτη σε γνωστό καφέ-μπαρ της Φιλοθέης, προκειμένου να ευχηθούν στο μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και υποψήφια βουλευτή στο Βόρειο Τομέα Αθηνών, Έφη Χαλάτση, για την ονομαστική της εορτή.

Η Ευθυμία (Έφη) Χαλάτση συγκέντρωσε στο Sablo Cafe and Lounge στελέχη από το όλον ΠΑΣΟΚ, που γέμισαν ασφυκτικά, μέσα κι έξω, το μαγαζί.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν επτά νυν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κεντρικής Επιτροπής και δεκάδες στελέχη και φίλοι της υποψήφιας βουλευτού, που έσπευσαν να της ευχηθούν «καλή επιτυχία».

Έφη Χαλάτση, Βασίλης Κεγκέρογλου, Τόνια Αντωνίου

ο «παρών» έδωσαν οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Ευαγγελία Λιακούλη, Τόνια Αντωνίου, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και Νάντια Γιαννακοπούλου.

Οι πρώην υπουργοί Φίλιππος Σαχινίδης, Μιχάλης Καρχιμάκης, Χρήστος Πρωτόπαππας, Ντίνος Ρόβλιας, Μαλέσιος Βαγγέλης, Λάζαρος Λωτίδης, ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Χριστοδουλάκης, οι Γιώργος Βερνίκος, Γιάννης Σγουρός, Γιάννης Αμοιρίδης, Θόδωρος Μαργαρίτης, Πωλίνα Λάμψα, Νίκος Ιωσήφ, Κώστας Πανταζής, Κατερίνα Αυξεντίου, Μαρία Δημητρακοπούλου, Ανδρέας Τσούνης, Γιώργος Μότσιος, Στέφανος Μιχαλάκος, Ζώτος Σωτήρης, Άννα Καραμάνου, Δημήτρης Οικονόμου, Έφη Μπέκου, οι καθηγητές πανεπιστημίου Μπουραντάς Δημήτρης, Λεκάκου Μαρία και Τσάκνης Γιάννης, ο Κώστας Καπετανίδης, γνωστός σκηνοθέτης (Just the two of us/J2US, βίντεο κλιπ της Δέσποινας Βανδή κ.α.) και δεκάδες ακόμη φίλοι της Έφης.

Νάντια Γιαννακοπούλου και Έφη Χαλάτση

Το κλίμα ήταν θερμό και αισιόδοξο στα πηγαδάκια που αναπτύχθηκαν, τόσο για την πορεία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις εκλογές όσο και για τη δυναμική εμφάνιση της Έφης Χαλάτση, που σε αυτές τις εκλογές παίρνει το «βάπτισμα του πυρός» ως υποψήφια βουλευτής στον Βόρειο Τομέα Αθηνών.


Έφη Χαλάτση και Μανώλης Χριστοδουλάκης

Έφη Χαλάτση, Θόδωρος Μαργαρίτης (αριστερά), Δημήτρης Οικονόμου και Γιάννης Αμοιρίδης (δεξιά)

Η Έφη Χαλάτση και ο γνωστός σκηνοθέτης Κώστας Καπετανίδης

Από αριστερά, Σωτήρης Ζώτος, Ανδρέας Τσούνης, Δημήτρης Μπουραντάς και δεξιά ο Φίλιππος Σαχινίδης και ο Ντίνος Ρόβλιας

Έφη Χαλάτση και Άννα Καραμάνου

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και Έφη Χαλάτση

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ