H Celia Kritharioti στο Παρίσι! Το φαντασμαγορικό show της ταλαντούχας σχεδιάστριας - Ποιοι διάσημοι Έλληνες ήταν εκεί (φωτό & βίντεο)

Στο πλευρό της ο σύζυγός της και τα παιδιά τους

Η Celia Kritharioti παρουσίασε από το επιβλητικό Pavillon Cambon Capucines του Παρισιού την συλλογή της Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023, στο πλαίσιο τηςβ

Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram ένα βίντεο από το φαντασμαγορικό ντεφιλέ με την ίδια να γράφει στην ανάρτησή της:

«Κάθε ταξίδι ξεκινάει από μέσα μας. Δεν πρόκειται για έναν προορισμό, σημασία έχει πάντα το σημείο εκκίνησης, η σύνδεση μεταξύ πολιτισμών, μυθολογιών και όλων των μορφών δημιουργίας, φιλτραρισμένη μέσα από το προσωπικό όραμα και ερμηνευμένη μέσα από την εκλεπτυσμένη τέχνη.

Κάθε δημιουργία υψηλής ραπτικής έχει να διηγηθεί μια μοναδική ιστορία. Η συλλογή αποτελείται από κοκτέιλ φορέματα, φορέματα, σακάκια, μίνι φορέματα και καφτάνια αριστοτεχνικά κεντημένα στο χέρι, που αντηχούν την παράδοση του παλαιότερου οίκου υψηλής ραπτικής στην Ελλάδα. Η χρωματική παλέτα εκτείνεται από το ζωηρό πορτοκαλί, το πράσινο και το κίτρινο μέχρι το γήινο καφέ, το κοραλλί, τη μέντα, το κόκκινο και το σκούρο κόκκινο. Τα χειροποίητα ζωγραφισμένα ταφτά και τα animal prints γιορτάζουν την ουσία της Couture.

Τα χειροποίητα κοσμήματα ολοκληρώνουν κάθε εμφάνιση: μια ωδή στην κομψότητα και στην ομορφιά του γυναικείου σώματος.

Οι αποδράσεις είναι μια κατάσταση του μυαλού. Υπάρχει μια ενότητα στο σύμπαν, δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς σεβασμό, χωρίς ενσυναίσθηση και ταπεινότητα. Μαζί, μπορούμε να φανταστούμε ένα καλύτερο μέλλον. Αυτή είναι η πιο βαθιά εκδήλωση της ανθρωπότητας, μια δήλωση αγάπης».

Ανάμεσα στα μοντέλα που περπάτησαν στην πασαρέλα με τις υπέροχες δημιουργίες της ήταν και η Μαίρη Βιτινάρος, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM.

Φυσικά από το πλευρό της Σίλιας Κριθαριώτη δεν έλειψαν ο σύζυγός της Νίκος Τσάκος και τα παιδιά τους, με την κόρη τους Ελισάβετ να φορά ένα εντυπωσιακό, χρυσό μίνι φόρεμα.

Στην επίδειξη μόδας βρέθηκαν ακόμα λαμπερά πρόσωπα όπως η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία ήταν ντυμένη με ένα αστραφτερό κοντό φόρεμα με μακριά μανίκια - μια δημιουργία που έφερε την υπογραφή της ταλαντούχας designer.

Η Σοφία Χατζηπαντελή και ο Χάρις Σιανίδης ήταν επίσης ανέμεσα στους διάσημους Έλληνες που ταξίδεψαν στο Παρίσι για το fashion show, ενώ είδαμε ακόμα τις κόρες της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, την Νεφέλη και την Δανάη, η οποία και συνοδευόταν από τον γοητευτικό σύντροφό της.

Οι δύο νεαρές καλλονές άλλωστε είχαν περπατήσει στα ΜadWalk, στο show του οίκου Celia Kritharioti. 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ