Η οικογένεια του Μεγάλου Δούκα του Λουξεμβούργου Henri σε μία λαμπερή φωτό - Τουαλέτες με κάπα και τιάρες!

Τι φόρεσε η Μεγάλη Δούκισσα και οι πριγκίπισσες;

Οι royals του Λουξεμβούργου πόζαραν όλοι μαζί σε μια λαμπερή οικογενειακή φωτό, που τραβήχτηκε με αφορμή την καθιερωμένη δεξίωση για το νέο έτος.

Στην εικόνα βλέπουμε τον Μεγάλο Δούκα Henri με την Μεγάλη Δούκισσα Maria Teresa, τον διάδοχο Guillaume με την σύζυγό του Stephanie, τον πρίγκιπα Felix, τον πρίγκιπα Louis, την πριγκίπισσα Alexandra και τον πρίγκιπα Sebastien (σ.σ. τα παιδιά του Μεγάλου Δούκα).

 

 

Από τη εκδήλωση απουσίαζε η σύζυγος του πρίγκιπα Felix, πριγκίπισσα Claire.

⁣Στην δεξίωση συμμετείχαν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Προεδρείου της Βουλής, μέλη της Κυβέρνησης, μέλη του Συμβουλίου της Επικρατείας, ανώτεροι εκπρόσωποι του δικαστικού σώματος και του διπλωματικού σώματος διαπιστευμένοι στον αρχηγό του κράτους και εκπρόσωποι ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων . 

 

 

Φυσικά οι κυρίες της βασιλικής οικογένειας επέλεξαν για την περίσταση εντυπωσιακά φορέματα με τις κάπες να είναι στις τοπ επιλογές τους!

⁣Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον λογαριασμό @royalsofluxembourg στο Instagram η Μελάλη Δούκισσα φόρεσε μια μωβ τουαλέτα από τον Talbot Runhof και την  Belgian Scroll Tiara της.

Η νύφη της πριγκίπισσα Stephanie, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, ήταν ντυμένη με ένα φόρεμα στο χρώμα του πάγου, ενώ επέλεξε για την περίσταση τ την Aquamarine Bandeau Tiara της. 

 

 

Τέλος η κόρη του Μεγάλου Δούκα, πριγκίπισσα Alexandra φόρεσεμε μια πράσινη τουαλέτα με κάπα από τον οίκο Oscar de la Renta και την Chaumet Emerald Tiara της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ