Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Mπορεί να υπάρχουν διαφωνίες & εντάσεις στο περιβάλλον που κινούμαστε

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Η Σελήνη έχει περάσει ήδη στον Κριό και με τη θετική της όψη προς τον Άρη στο ξεκίνημα της μέρας αυξάνει τις φιλοδοξίες μας, αλλά και το θάρρος μας να διεκδικήσουμε όσα θέλουμε. Στην πορεία όμως η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή και σύνοδο με τον Χείρωνα, ενεργοποιώντας έτσι το αυριανό τετράγωνο μεταξύ των δυο πλανητών.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη έχει πάρει ήδη θέση στο ζώδιο σας και φαίνεται ότι έχετε όλα τα φώτα στραμμένα πάνω σας. Τώρα τι θα τα κάνετε αυτά τα φώτα όντας στο κέντρο της προσοχής, εξαρτάται από σας τους ίδιους. Άλλοι μπορεί να το αξιοποιήσετε για να δώσετε ώθηση στην καριέρα και τα θέματα της δουλειάς, άλλοι για να προωθήσετε τις ιδέες σας επικοινωνιακά, άλλοι για να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας ή να εκδηλώσετε ίσως τα συναισθήματα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τις σημερινές όψεις που έχουμε στα παρορμητικά ζώδια και με τη Σελήνη στον Κριό μπορεί να είναι από αυτές τις μέρες που ίσως νιώθετε ότι δεν είστε ο γνωστός αισιόδοξος και θετικός εαυτός σας. Ίσως περνάνε τόσα πολλά από το κεφάλι σας αυτή τη στιγμή, ίσως είστε σε μια πιο εσωστρεφή διάθεση ή μπορεί να μην έχετε απλώς όρεξη για πολλές κοινωνικότητες. Δεν πειράζει όμως. Κάντε τη δουλειά σας, περιορίστε τις επαφές με τους άλλους στο μίνιμουμ της κατανάλωσης και απολαύστε λίγο περισσότερο το σπίτι, την παρέα μόνο των ανθρώπων που σας κάνουν να νιώθετε χαλαροί. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άλλη μια μέρα με κάποια ένταση, καθώς η Σελήνη κοντράρει τόσο τον κυβερνήτη σας Ερμή όσο και τον Χείρωνα, αλλά στη δική σας περίπτωση ίσως να είναι κάπως πιο υποφερτά τα πράγματα σε σχέση με άλλους. Έτσι, εκτός αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, τον Καρκίνο, τον Ζυγό ή τον Αιγόκερω, θα είστε αρκετά πιο ήσυχοι και θα μπορείτε πιο εύκολα να κάνετε το πρόγραμμα σας χωρίς σημαντικά κωλύματα.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ