Πανέτοιμος για τη Μάλαγα και το 3-2 στο «top 16» ο Ολυμπιακός - Όλα καλά με Πέτγουεϊ

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το ματς της Πέμπτης (30/1, 21:00, NS2) κόντρα στην Μάλαγα. Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα ο Μπαρτζώκας, με εξαίρεση τον Λο. Ικανοποίηση για Πέτγουεϊ.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το ματς της Πέμπτης (30/1, 21:00, NS2) κόντρα στην Μάλαγα. Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα ο Μπαρτζώκας, με εξαίρεση τον Λο. Ικανοποίηση για Πέτγουεϊ.



Σύμφωνα με το redplanet.gr, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης (30/1, 21:00, Novasports 2) κόντρα στην Μάλαγα, για την 5η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague. Οι ερυθρόλευκοι δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα και στην προπόνηση της Τετάρτης (29/1) έδωσαν το "παρών" όλοι οι παίκτες της ομάδας. Εκεί ήταν και ο τραυματίας (γόνατο) Έισι Λο, ο οποίος απλά παρακολούθησε το πρόγραμμα των συμπαικτών του. Οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι για την τρίτη τους νίκη στον όμιλο (έχουν ρεκόρ 2-2).


Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βλέπει με ικανοποίηση τις τελευταίες μέρες να ανεβαίνει αγωνιστικά στις προπονήσεις ο Μπρεντ Πέτγουεϊ και είναι δεδομένο πως θα του δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στο "4" κόντρα στην Μάλαγα. Υπενθυμίζεται πως ο Τζαμάριο Μουν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο γύρο του TOP-16.Ο Έλληνας τεχνικός, έχοντας υγιείς σχεδόν όλους τους παίκτες του, πλέον, μπορεί να δουλέψει όπως θέλει και επιθυμεί, κάνοντας το απαραίτητο ροτέισον στον χρόνο συμμετοχής, χρησιμοποιώντας τους παίκτες του βάσει προγραμματισμού και πλάνου, δίχως... αλχημείες, όπως το να χρησιμοποιεί τον Στράτο Περπέρογλου στην θέση του πάουερ-φόργουορντ.

 

Οι Πειραιώτες αρχικά είδαν βίντεο και ανέλυσαν τον αντίπαλο τους, τον οποίο και γνωρίζον αρκετά καλά, καθώς κέρδισαν την Μάλαγα δύο φορές στην πρώτη φάση της διοργάνωσης, σε ΣΕΦ (69-61) και Ισπανία (74-82). "Είναι σκληροτράχηλη ομάδα και ανταγωνιστική, δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε, αλλιώς μπορεί να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Παίζει πιεστική άμυνα και πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας", σχολιάζουν από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

 

Άπαντες στον Ολυμπιακό γνωρίζουν την σημασία της αναμέτρησης και τόνισαν πως υπάρχει το "πρέπει" για τη νίκη, καθώς "απαγορεύεται" νέα εντός έδρας απώλεια στο ΣΕΦ, ύστερα από το "διπλό" της Μπαρτσελόνα, ώστε οι Πρωταθλητές Ευρώπης να διατηρήσουν τόσο τις ελπίδες τους για την κατάκτηση μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων στο γκρουπ, όσο και για να αυξήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης τους στην επόμενη φάση, καθώς βρίσκονται σε έναν όμιλο "φωτιά", στον οποίο η κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει την άλλη.

 

Πιθανή δωδεκάδα για την αναμέτρηση: Πέτγουεϊ, Ντάνστον, Σπανούλης, Περπέρογλου, Σλούκας, Κόλινς, Σίμονς, Λοτζέσκι, Μπέγκιτς, Πρίντεζης, Μάντζαρης, Κατσίβελης.

Πηγή: Redplanet

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ