Τραγωδία στη Μασαχουσέτη: 32χρονη μητέρα στραγγάλισε τα δύο παιδάκια της - πήδηξε από το παράθυρο, σώθηκε το βρέφος 7 μηνών

Με επιλόχειο κατάθλιψη η 32χρονη που έπνιξε τα παιδιά της... 

 Μια μητέρα από τη Μασαχουσέτη κατηγορείται ότι στραγγάλισε τα παιδιά της ηλικίας 5 και 3 ετών, ενώ προσπάθησε να  σκοτώσει και το τρίτο, ένα μωράκι 7 μηνών. 

Στις 24 Ιανουαρίου, το NBC Boston μετέδωσε ότι δύο μικρά παιδιά σκοτώθηκαν στο σπίτι τους στο Duxbury της Μασαχουσέτης εκείνο το βράδυ.

Την επόμενη ημέρα, οι αρχές δήλωσαν στο NBC ότι επί του παρόντος επιδιώκουν τη σύλληψη της μητέρας των παιδιών, την 32χρονη Lindsay Clancy.

Η αστυνομία αποκάλυψε επίσης ότι εκτός από την 5χρονη Cora και τον 3χρονο Dawson, στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και το 7 μηνών παιδί του Clancy.

Ο εισαγγελέας της κομητείας Πλίμουθ, Τίμοθι Κρουζ δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι το 7 μηνών παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ελικόπτερο στο νοσοκομείο.

Η 5χρονη και ο 3χρονος μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο της Βοστώνης μετά την άφιξη της αστυνομίας στο σπίτι τους και αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Σύμφωνα με το NBC Boston, η αστυνομία πήγε αρχικά στο σπίτι της οικογένειας για να αντιμετωπίσει την απόπειρα αυτοκτονίας της μητέρας.

Ο εισαγγελέας είπε ότι ο σύζυγος της Clancy κάλεσε την αστυνομία στην κατοικία της αφού συνειδητοποίησε ότι προσπάθησε να πηδήξει από το παράθυρο.  Σύμφωνα με την αστυνομία, φαίνεται ότι η γυναίκα στραγγάλισε τα παιδιά της και κόπηκε πριν πηδήξει από το παράθυρο, αναφέρει το today

Το NBC Boston μετέδωσε ότι ο σύζυγος δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα των γεγονότων, αλλά επέστρεψε και ανακάλυψε το τραγικό γεγονός. Ο κος Τίμοθι Κρουζ ανέφερε επίσης, ότι οι αστυνομικές αρχές βρήκαν τη μητέρα, η οποία βρίσκεται επίσης στο νοσοκομείο, και τα τρία παιδιά της αναίσθητα όταν έφτασαν.

Facebook/ Lindsay Marie Clancy

Η τραγωδία έχει σοκάρει την τοπική κοινότητα, ειδικά τους άνδρες της αστυνομίας που αντιμετώπισαν τη φρικτή σκηνή. «Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από αυτούς δεν θα ξεχάσουν αυτό που είδαν χθες το βράδυ», είπε ο επικεφαλής της έρευνας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ