Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό: Θετικός στον Covid -19 για τρίτη φορά - Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του

Ξανά σε απομόνωση ο σύζυγος της πριγκίπισσας Σαρλίν! 

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό βρέθηκε και πάλι θετικός στο COVID-19.

Ο 64χρονος γιος της Γκρέις Κέλι, βρέθηκε θετικός για τρίτη φορά αργά το απόγευμα της Τρίτης, σύμφωνα με το παλάτι. 

Σε ανακοίνωση του παλατιού αναφέρεται ότι ο πρίγκιπας Αλβέρτος είναι ασυμπτωματικός και δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την υγεία του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Palais Princier de Monaco (@palaisprincierdemonaco)

Θα συνεχίσει να εργάζεται από απομακρυσμένη τοποθεσία και παραμένει σε συνεννόηση με τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου και της κυβέρνησής του. Θα παραμείνει σε απομόνωση σύμφωνα με τους ισχύοντες υγειονομικούς κανόνες που ισχύουν στο Πριγκιπάτο.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος ήταν ο πρώτος royal από τον ιό τον Μάρτιο του 2020, περνώντας δύο εβδομάδες σε απομόνωση. Μιλώντας στο PEOPLE τον Δεκέμβριο του 2020, αποκάλυψε ότι βίωσε το "σύνδρομο της long covid" και υπέφερε από επεισόδια "έντονης κόπωσης" μήνες αργότερα.

"Υπήρχαν στιγμές κατά τη διάρκεια της ημέρας που απλά με ''χτυπούσε'', αλλά όχι σαν το είδος της υπνηλίας που νιώθεις μετά από ένα βαρύ γεύμα.

Ήταν πραγματικά μια εμπειρία σωματικής κόπωσης, όπως αυτή που εμφανίζεται όταν έχεις κάνει πάρα πολλά ή όταν βγαίνεις από μια ασθένεια", δήλωσε στο PEOPLE. "Αυτός ο ιός θα μείνει μαζί σου για αρκετό καιρό".

Η δεύτερη φορά που κόλλησε ήταν την άνοιξη του 2022.

Μιλώντας στο PEOPLE τον περασμένο μήνα, ο πρίγκιπας Αλβέρτος θυμήθηκε: "Η τελευταία φορά που βρέθηκα θετικός ήταν τον περασμένο Απρίλιο, όταν επρόκειτο να πάω στη Νέα Υόρκη. Είχα μηδενικά συμπτώματα. Δεν θα το ήξερα ποτέ αν δεν είχα αναγκαστεί να κάνω τεστ για να ταξιδέψω τότε". 

Το ταξίδι τον Απρίλιο ακυρώθηκε αμέσως, με τον Αλβέρτο να συνεχίζει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του έξι ημέρες αργότερα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ