Valentino - Παρίσι: H Couture συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 παρουσιάστηκε σε νυχτερινό club (φωτό - βίντεο)

Δείτε το απίθανο show του.... 

Το σχέδιο του Pierpaolo Piccioli με την υψηλή ραπτική τα τελευταία χρόνια ήταν να επεκτείνει το metier για να κάνει κάτι περισσότετρο από τα ρούχα.

Αυτή τη σεζόν, πήγε την υψηλή ραπτική κυριολεκτικά στο κλαμπ. Η συλλογή του Valentino για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2023, έγινε σε ένα διάσημο παρισινό στέκι κάτω από την Pont Alexandre.

 

 

Με έμφαση στο χρώμα, τη σεξουαλική διάθεση και το statement attitude δίνει στο κοινό μια ολοκληρωμένη πρόταση για τα πιο ξέφρενα night outs 

Φυσικά, μου αρέσει που η υψηλή ραπτική έχει να κάνει με τη μαγεία των αδύνατων προκλήσεων", λέει . "Φυσικά και πρόκειται για τέχνη, αλλά μου αρέσει επίσης όταν η υψηλή ραπτική μοιάζει αβίαστη.

 

 

Όλα έχουν να κάνουν με την αίσθηση ότι έχεις κάτι για τον εαυτό σου. Είναι κάπως δημοκρατικό κατά κάποιον τρόπο, με την ιδέα να δείξουμε αυτή την ελευθερία του να είσαι όποιος θέλεις να είσαι".

 

 

«Μιλάμε για την ιδέα του club ως μέρος όπου οι φαντασιώσεις μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, όπου οι άνθρωποι όχι μόνο επιτρέπεται να είναι αυτοί που θέλουν να είναι, αλλά όπου οι φαντασιώσεις τους μπορούν να τους μεταμορφώσουν στον ιδεατό εαυτό τους.

Νομίζω ότι αυτό είναι αρκετά επίκαιρο», είπε ο σχεδιαστής για τη συλλογή που παρουσιάστηκε στο underground Bridge Club στο Παρίσι.

φωτό: valentino.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ