H Kim Kardashian στο Harvard Business School: Έδωσε διάλεξη για το success story της επιχείρησής της με τα εσώρουχα skims

Η διάλεξη της Kim Kardashian στο Harvard Business School έκανε το διαδίκτυο να χάσει το μυαλό του... 

Η Kim Kardashian αποτελεί πάντα θέμα ενδιαφέροντος για το διαδίκτυο, από τις επιλογές της στη μόδα μέχρι τους πρώην συντρόφους της και τις διαφημιστικές της καμπάνιες.

Η πασίγνωστη τηλεπερσόνα, είχε δηλώσει εδώ και πολύ καιρό ότι θέλει να γίνει δικηγόρος. Μάλιστα κατάφερε να περάσει τις "μικρές" εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου της Καλιφόρνιας και έκανε το πρώτο βήμα για να υλοποιήσει το όνειρό της.

 

 

 

 

Όπως φαίνεται η ίδια το έχει πάρει πολύ σοβαρά για αυτό βρέθηκε και έδωσε μια διάλεξη στο Harvard Business School. 

 

Το Σάββατο, η Kardashian δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram σχετικά με την ομιλία της σε ένα μάθημα που ονομάζεται "Moving Beyond Direct to Consumer" και εξετάζει πώς οι μάρκες αναβαθμίζονται.

 

 

Έγραψε ότι μίλησε στην τάξη μαζί με τον επιχειρηματικό της συνέταιρο , Jens Grede, με τον οποίο ίδρυσε μαζί την πολυεκατομμυρίων δολαρίων εταιρεία καλλίγραμμων ενδυμάτων SKIMS, και χαρακτήρισε την επίσκεψή της στο σχολείο "όνειρο ζωής''. 

Tι είναι τα skims 

Tα skims είναι εσώρουχα,  που ενισχύουν τις καμπύλες στο σώμα μιας γυναίκα, σμιλεύουν το σώμα και το κάνουν να δείχνει πιο αδύνατο. 

 

 

 

 

 

 

Στόχος των skims είναι να κάνουν την γυναίκα να νιώθει, sexy με αυτοπεποίθηση. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ