Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Υπάρχει ένα κλίμα πόλωσης - καλούμαστε να επιλέξουμε την πιο ήρεμη & σοφή προσέγγιση στα πράγματα

Αναλυτικά τα άστρα...

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού σε όλη τη διάρκεια της Παρασκευής και η κύρια όψη της είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα που αναμοχλεύει τα συναισθήματα μας και την ψυχολογία μας. Σήμερα όμως ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Χείρωνα, κάνοντας την Παρασκευή μια μέρα με ένταση και απρόοπτα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

Αυτό που θέλει προσοχή είναι ότι υπάρχει ένα κλίμα πόλωσης κι από την άλλη με κάποιο τρόπο καλούμαστε να επιλέξουμε την πιο ήρεμη και σοφή προσέγγιση στα πράγματα. Δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να νιώθετε «κάπως» σήμερα, ίσως περισσότερο εσωστρεφείς και χωρίς πολλά κέφια, με τη Σελήνη στο ζώδιο σας να σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η Παρασκευή είναι μια ιδιαίτερη μέρα που όλοι κάτι θα θέλουν και θα σας απευθύνονται αγαπητοί μου Κριοί, δημιουργώντας σας έτσι μια εσωτερική πίεση, καθώς θα προσπαθείτε να συγκεντρωθείτε στις δικές σας προτεραιότητες και δεν θα σας αφήνουν στην ησυχία σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με αρκετές έγνοιες, αλλά και με μια κλιμακούμενη ένταση, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Έτσι μπορεί να υπάρχει έντονη πίεση τόσο από την πλευρά σας όσο από την πλευρά των άλλων, είτε είναι οι συνεργάτες σας είτε ο σύντροφος και οι φίλοι. Προσπαθήστε το άγχος που έχετε για την εξέλιξη κάποιων θεμάτων, είτε της δουλειάς είτε των προσωπικών σας στόχων, να μην το προβάλλετε στους ανθρώπους γύρω σας και εστιάστε στο εδώ και τώρα από το να σκέφτεστε το μέλλον. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καθώς η Σελήνη προχωρά σε μια απαιτητική όψη με τον Πλούτωνα δημιουργεί ένα κλίμα αυξανόμενου εκνευρισμού και πίεσης στην ημέρα σας. Μην ξεχνάτε ότι σήμερα σχηματίζεται και το τετράγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα. Ενδεχομένως κάτι να μην σας πηγαίνει όπως το θέλετε στη δουλειά σας, να υπάρχει αυξημένο άγχος για μια προθεσμία που έχετε ή για ένα συγκεκριμένο όγκο δουλειάς, ή ακόμη μπορεί να υπάρχουν εντάσεις με συνεργάτες σας ή να σας απογοητεύει ίσως ο τρόπος που δουλεύουν. 

Αναλυτικά οι ημερήσεις προβλέψεις στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ