Meghan Markle: Η ετεροθαλής αδερφή της, Samantha απασφαλίζει - ''Είπε πολλά ψέματα για την οικογένειά μας''

Επίθεσή κατά του πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μάρκλ εξαπέλυσε η ετεροθαλής αδελφή της δούκισσας του Σάσσεξ, Σαμάνθα Μαρκλ

Η ετεροθαλής αδελφή της Meghan Markle, Samantha , ισχυρίστηκε ότι η Δούκισσα κρατά την οικογένειά της μακριά από αυτήν,  από τότε που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Harry για να κρατήσει κρυφά τα "ψέματά" της.

Η Σαμάνθα, η οποία μήνυσε τη Μέγκαν για δυσφήμιση μετά τη διαβόητη συνέντευξή της στην Oprah Winfrey, εμφανίστηκε στην εκπομπή Tucker Carlson Today και αποκάλυψε πώς η ίδια και η υπόλοιπη οικογένεια της Μέγκαν βρέθηκαν σε σύγχυση όταν αποκόπηκαν από την ζωή της, μετά τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι. 

Σύμφωνα με τη Σαμάνθα: "Μας προβλημάτισε κάπως όταν και οι δύο πλευρές της οικογένειας κρατήθηκαν μακριά από τον βασιλικό γάμο. Και αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε, "Τι συμβαίνει;''. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Celeb Post (@thecelebpost_tcp)

Όπως έχει αναφέρει αρκετές φορές η Meghan Markle, η ίδια και τα ετεροθαλή αδέρφια της δεν διατηρούν καλές σχέσεις, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αποκόψει και τον πατέρα της, ο οποίος προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry για να αποσπάσει χρήματα από τις σκανδαλοθηρικές εφημερίδες και περιοδικά.

Ύστερα από τη συνέντευξη του βασιλικού ζευγαριού στην Oprah Winfrey, η Markle είχε δηλώσει πως όλα όσα είχε αποκαλύψει η αδερφή της, Samantha, ήταν ψέματα, αφού έχουν να μιλήσουν πάνω από 10 χρόνια. 

Η Σαμάνθα συνέχισε είπε στην συνέντευξή της ότι η Μέγκαν έλεγε ψέματα στη βασιλική οικογένεια, αλλά και στον ίδιο τον πρίγκιπα Χάρι για να προσαρμοστεί,, σύμφωνα με το geo.tv

Είπε ότι εργαζόταν στην πρεσβεία, ενώ παρακολουθούσε μόνο ένα πρόγραμμα σπουδών που πλήρωνε ο πατέρας της.

"Έτσι, όλα αυτά τα ψέματα άρχισαν να βγαίνουν στη φόρα, αλλά δεν ξέραμε ότι είχε πει στη βασιλική οικογένεια τόσα πολλά", μοιράστηκε η Σαμάνθα.

"Να είστε περήφανοι για αυτό που είστε. Δεν χρειάζεται να ντύνεσαι όπως η Νταϊάνα. Αισθάνομαι ότι έχασε το μέτρημα. Γιατί να λες ψέματα και να προσπαθείς να είσαι κάτι που δεν είσαι;" κατέληξε

«Η Μέγκαν, αντίθετα με τις φήμες, δεν είμαι κάποιο... αποκομμένο αδερφάκι που μεγάλωσε κάπου αλλού. Μεγαλώσαμε ως μια κανονική οικογένεια. Ο αδερφός μου και εγώ ήμασταν μεγαλύτερα αδέρφια», είπε η Σαμάνθα Μαρκλ στο Fox Nation και τον Τάκερ Κάρλσον.

Σε σχέση με τους ισχυρισμούς της Μέγκαν για τα περιστατικά ρατσισμού, τα οποία βίωσε κατά την παιδική της ηλικία, η ετεροθαλής αδελφή της ισχυίζεται ότι η Μαρκλ αντιμετωπίζονταν πάντα, ως ένα κανονικό παιδί μεσαίας τάξης: «Δεν μεγαλώσαμε με ασημένια κουτάλια στο στόμα μας, αλλά ποτέ δεν υποφέραμε από κανένα είδος φτώχειας».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ