Ο πρίγκιπας Hussein της Ιορδανίας με την αρραβωνιαστικιά του Rajwa Al-Saif - Κομψή σαν την πεθερά της βασίλισσα Rania (φωτό)

Η δεύτερη δημόσια εμφάνισή τους μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους

Ο πρίγκιπας Hussein της Ιορδανίας έκανε την δεύτερη δημόσια εμφάνιση με την αγαπημένη του Rajwa Al-Saif, από τότε που ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους το περασμένο καλοκαίρι.

Όπως είχε αναφέρει το παλάτι σε σχετική δήλωση ο μεγάλος γιος του βασιλιά Abdullah και της βασίλισσας Rania αναμένεται να παντρευτεί την καλή του την 1η Ιουνίου 2023. 

Ο αρραβώνας τους ανακοινώθηκε τον Αύγουστο, όταν οι οικογένειές τους συγκεντρώθηκαν στο σπίτι της οικογένειας της Al Saif στο Ριάντ και ο γάμος τους θα γίνει λίγες ημέρες πριν οι γονείς του πρίγκιπα διαδόχου γιορτάσουν την 30ή επέτειο του γάμου τους.

Την Κυριακή (22/1) ο 28χρονος Hussein και η όμορφη αρχιτεκτόνισσα από την Σαουδική Αραβία (28 ετών) επισκέφτηκαν, σύμφωνα με το parismatch.com, την πρωτοβουλία «Fragrance of Colors» στο Darat Al Fonun, η οποία βοηθά άτομα με προβλήματα όρασης να αναγνωρίζουν τα χρώματα, μέσω της όσφρησης.

Ο πρίγκιπας και διάδοχος του θρόνου δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από την επίσκεψη στην επίσημη σελίδα του στο Instagram.

«Η Rajwa και εγώ είχαμε πραγματικά το προνόμιο σήμερα να γνωρίσουμε μια ομάδα εμπνευσμένων νέων καλλιτεχνών που έχουν"κερδίσει" την αναπηρία τους μέσω του εξαιρετικού τους ταλέντου και των ευαισθησιών τους. Ήταν συγκινητικό να παρακολουθώ προσωπικά τη διορατική και τεράστια δημιουργικότητά τους» διαβάζουμε στην ανάρτηση. 

Για την περίσταση η Rajwa επέλεξε ένα total black σύνολο. Κομψή σαν την μέλλουσα πεθερά της η 28χρονη φορούσε ένα τζιν παντελόνι, συνδυασμένο με μια απλή μπλούζα και ένα σικάτο, μακρύ παλτό.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν τον Οκτώβριο του 2022, όταν είχαν συναντηθεί με τον θείο του Hussein El Hassan. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ