Τέως κουβαρντάς: 10 εκ στην διαθήκη του για την Πάμελα Άντερσον - ο πρώην σύζυγος για 12 μέρες & «το δώρο» (βίντεο)

 «Θα αγαπώ πάντα την Πάμελα, την έχω πάντα στην καρδιά μου»

Κουβαρντάς ο πρώην σύζυγος της Πάμελα Άντερσον, ο οποίος παρόλο που ήταν για 12 μόλις μέρες παντρεμένος με την ξανθιά σεξοβόμβα, αποκάλυψε ότι της έχει αφήσει στην διαθήκη του 10 εκατομμύρια δολάρια!

 «Θα αγαπώ πάντα την Πάμελα, την έχω πάντα στην καρδιά μου. Για την ακρίβεια, της άφησα 10 εκατομμύρια δολάρια στη διαθήκη μου. Και δεν το ξέρει καν αυτό. Κανείς δεν το ξέρει. Απλά το λέω πρώτη φορά σε σένα. Μάλλον δε θα έπρεπε να το πω. Οπότε αυτά τα λεφτά είναι για εκείνη, είτε τα θέλει, είτε όχι δήλωσε στο Variety ο Τζον Πίτερς.

Ο 77χρονος πρώην κομμωτής και νυν παραγωγός γνώρισε την 55χρονη σήμερα ηθοποιό του «Baywatch» στο Playboy Manson, λίγο αφότου εκείνη είχε φτάσει στο Λος Άντζελες, από τον Καναδά.

Όπως αναφέρει το Page Six ο Πίτερς της προσέφερε πανάκριβα δώρα, όπως ένα «μικρό κόκκινο κουτί από Cartier, Ralph Lauren, Azzedine Alaïa» - όπως είχε γράψει η Πάμελα στα απομνημονεύματά της - αλλά και μία Mercedes 420SL!

Σύντομα την έπεισε να μετακομίσει στην βίλα του στο Bel Air, ωστόσο πέρα από ένα χαλαρό φλερτ δεν έγινε κάτι παραπάνω μεταξύ τους. Ήταν το 2020 όταν οι δύο τους επανενώθηκαν και τελικά παντρεύτηκαν, ωστόσο ο γάμος, που δεν ήταν νόμιμος αφού δεν κατατέθηκαν ποτέ τα σχετικά έγγραφα, κράτησε μονάχα 12 μέρες. 

Η Άντερσον έχει υπάρξει παντρεμένη με τους Dan HayhurstRick Salomon, Kid Rock και Tommy Lee

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ