Ο Regé-Jean Page είναι ο πιο όμορφος άντρας στον κόσμο: «Τα υπέροχα μάτια, τα τέλεια χείλη του» - Βασισμένη στη «χρυσή τομή» η έρευνα (φωτό)

Ποιοι τον ακολουθούν;

Ο Regé-Jean Page ανακηρύχθηκε ως ο πιο όμορφος άντρας στον κόσμο, σύμφωνα με νέα έρευνα. 

 

Ο 34χρονος Βρετανός ηθοποιός είχε κερδίσει τις καρδιές των γυναικών, όταν υποδήθηκε τον Δούκα του Hastings στην αγαπημένη σειρά του Netflix «Bridgerton» και τώρα κέρδισε και τους άντρες «αντιπάλους» του.

Όπως αναφέρει το bustle.com τα δεδομένα βασίστηκαν στην ελληνική χρυσή αναλογία της ομορφιάς Φ, η οποία μετρά τη «σωματική τελειότητα» ενός ατόμου. Η λίστα δημιουργήθηκε από τον αισθητικό χειρουργό προσώπου της Harley Street, Dr Julian De Silva.

«Αυτές οι ολοκαίνουργιες τεχνικές χαρτογράφησης μέσω υπολογιστή μας επιτρέπουν να λύσουμε μερικά από τα μυστήρια του τι είναι αυτό που κάνει κάποιον σωματικά όμορφο και η τεχνολογία είναι χρήσιμη κατά τον σχεδιασμό της χειρουργικής επέμβασης των ασθενών» ανέφερε μεταξύ άλλων ο χειρούργος.

Ο Page συγκέντρωσε το  93,65%, με τον Silva να εξηγεί ότι: «κέρδισε λόγω του κλασικά όμορφου προσώπου του και των υπέροχων καστανών ματιών του. Είχε εύκολα την υψηλότερη βαθμολογία για την απόσταση των ματιών του και η τοποθέτηση των ματιών του σημείωσε επίσης υψηλή βαθμολογία.

Τα τέλεια διαμορφωμένα χείλη του έλαβαν επίσης υψηλή βαθμολογία και ο μόνος βαθμός που πήρε ελαφρώς χαμηλότερα ήταν για το πλάτος και το μήκος της μύτης του».

Στην λίστα ακολουθεί ο ηθοποιός Chris Hemsworth με 93,53% , ο ηθοποιός Michael B Jordan με 93,46% και ο τραγουδιστής Harry Styles με 92,30%.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ