Ζώδια - ερωτικές προβλέψεις (30/1-5/2): Το τρίγωνο Ερμή - Ουρανού φέρνει ευχάριστα νέα και αναπάντεχες συναντήσεις

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα σύμφωνα με την Σοφία Τσιρωνά;

Η πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου μας καλωσορίζει με δράση, αλλαγές και εκρηκτικές καταστάσεις και κλείνει με μια εξίσου έντονη Πανσέληνο στο ζώδιο του Λέοντα η οποία θα μας ταρακουνήσει για τα καλά.

Πιο συγκεκριμένα, το τρίγωνο Ήλιου-Άρη στις 30/01/2023 θα μας χαρίσει αυτοπεποίθηση, θα μας δώσει το θάρρος και το δυναμισμό να πάρουμε πρωτοβουλίες και να κάνουμε νέα ξεκινήματα στην ερωτική μας ζωή. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει ευχάριστα νέα, αναπάντεχες συναντήσεις ή επαφές και γνωριμίες με άτομα που θα μας κερδίσουν σε εγκεφαλικό επίπεδο.

Στις 04/02/2023 το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού δημιουργεί αστάθεια και αβεβαιότητα μέσα στις σχέσεις και μπορεί να μας φέρει αντιμέτωπους με απρόβλεπτες συμπεριφορές. Θα νιώσουμε έντονη την επιθυμία να κάνουμε την προσωπική μας επανάσταση και να απελευθερωθούμε από καταστάσεις που μας καταπιέζουν.

Είναι πιθανό λοιπόν να υπάρξουν ακραίες αντιδράσεις και ξεσπάσματα που θα μας οδηγήσουν σε σύγκρουση με το ταίρι μας. Στις 05/02/2023 το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη από τη μια πλευρά θα εκτοξεύσει στα ύψη τη σεξουαλική διάθεση, αλλά από την άλλη θα δημιουργήσει προβλήματα μέσα στις σχέσεις. Ο εγωισμός θα είναι έντονος και θα δυσκολευτούμε να κάνουμε υποχωρήσεις και συμβιβασμούς.

Γνωριμίες που θα ξεκινήσουν τώρα χαρακτηρίζονται από πάθος και ακατανίκητη έλξη, αλλά μπορεί να μην έχουν σταθερότητα και διάρκεια στον χρόνο. Προσέξτε λοιπόν τις επιλογές σας μέσα στο Σαββατοκύριακο και προσπαθήστε να μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις.

Την ίδια ημέρα, θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, ένα φεγγάρι το οποίο εγείρει κομβικά ερωτήματα. Είμαι ο εαυτός μου μέσα στις σχέσεις μου; Ικανοποιούνται οι προσωπικές μου επιθυμίες; Λαμβάνω την προσοχή και την αποδοχή που θέλω από το ταίρι μου; Με κάνει να αισθάνομαι ξεχωριστός/η; Αν η απάντηση είναι αρνητική, τότε είναι η στιγμή να εκφράσουμε επιτέλους όσα καταπιέζουμε και να δείξουμε τι θέλουμε και ποιοι πραγματικά είμαστε.

Το τετράγωνο που σχηματίζει αυτή η Πανσέληνος με τον Ουρανό μας μιλάει για αλλαγές, απρόβλεπτες καταστάσεις, καθώς και για αποκαλύψεις ή συνειδητοποιήσεις που θα μας ξαφνιάσουν.

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη στις 30/1 σας χαρίζει εξωστρέφεια και ενέργεια και θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεώσετε τις φιλίες και τις κοινωνικές σας επαφές και να βάλετε στη ζωή σας καινούρια πρόσωπα που θα σας ενθουσιάσουν. Ο μήνας λοιπόν θα κλείσει με επικοινωνιακή διάθεση για εσάς και θα σας βοηθήσει να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις μέσα από τις οποίες θα εκφράσετε τις σκέψεις σας στους άλλους.

Ο Φεβρουάριος σας καλωσορίζει με εκρηκτική διάθεση, αφού στις 5/2 ο κυβερνήτης σας ο Άρης θα σχηματίσει τετράγωνο με την Αφροδίτη. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία με ένα άτομο που θα σας κεντρίσει εγκεφαλικά, αλλά μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια ανασφάλειες και συναισθήματα που είχατε βαθιά θαμμένα μέσα σας.

Είναι επίσης πιθανό να έχετε μια κρυφή συνάντηση η οποία θα είναι ιδιαίτερα παθιασμένη, αλλά μπορεί να μην προχωρήσει ομαλά ή να μην σας δώσει τελικά αυτό που θέλετε. Την ίδια ημέρα, η Πανσέληνος στον Λέοντα θα φέρει στο επίκεντρο τις ερωτικές σας σχέσεις.

Είναι η στιγμή να διεκδικήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας με περισσότερη αποφασιστικότητα και να φύγετε από καταστάσεις στις οποίες δεν είστε εσείς οι πρωταγωνιστές/ριες. Αν δεν είστε σε σχέση, το Σαββατοκύριακο εμπεριέχει φλερτ και έντονη ερωτική διάθεση και δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας τονώσει το ηθικό και την αυτοπεποίθηση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με εκπλήξεις και ανατροπές ξεκινάει αυτή η εβδομάδα για εσάς και όλοι ξέρουμε ότι δεν είστε από τα ζώδια που τους αρέσει να μην ξέρουν τι να περιμένουν. Στις 30/1 το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού θα σας χαρίσει εξωστρέφεια και θα ευνοήσει τις κοινωνικές σας επαφές. Είναι πολύ πιθανό να έχετε κάποιες αναπάντεχες συναντήσεις και συζητήσεις με άτομα από το εξωτερικό ή με πρόσωπα τα οποία θα σας βοηθήσουν να δείτε τις καταστάσεις πιο θετικά και αισιόδοξα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να βγείτε από τη ρουτίνα σας και να είστε ανοιχτοί σε ανθρώπους που θέλουν να σας γνωρίσουν. Ωστόσο, ο Φεβρουάριος θα ξεκινήσει με αρκετή ένταση, αφού το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 4/2 μπορεί να κλονίσει τις σχέσεις σας και να σας φέρει αντιμέτωπους με αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές που δεν θα ξέρετε πώς να τις χειριστείτε. Από την άλλη πλευρά, μπορεί εσείς οι ίδιοι να νιώσετε ότι δεν αντέχετε άλλο μια κατάσταση ή ένα πρόσωπο και να συγκρουστείτε ή να πάρετε απόσταση.

Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να κρατήσετε τις ισορροπίες, γιατί αν παρασυρθείτε σε ακραίες αντιδράσεις μπορεί να χάσετε το δίκιο σας. Στις 5/2 η Πανσέληνος στον Λέοντα φέρνει στο επίκεντρο θέματα σπιτιού και οικογένειας, επομένως είναι πιθανό μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρξουν εντάσεις με τον σύντροφο ή με αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση απέναντι στις ανάγκες των άλλων και μην διώχνετε από κοντά σας άτομα που νοιάζονται πραγματικά για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ιανουάριος κλείνει με έντονο τρόπο για εσάς, αγαπητοί Δίδυμοι, αφού στις 30/1 ο Άρης από το ζώδιο σας θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ήλιο από το φιλικό ζώδιο του Υδροχόου. Αυτή η όψη θα σας χαρίσει δύναμη, θάρρος και αυτοπεποίθηση και θα νιώσετε ότι μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο.

Είναι η ιδανική στιγμή για να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στις ερωτικές σας σχέσεις. Θα νιώσετε πιο σίγουροι για αυτά που θέλετε και δεν θα διστάσετε να πάρετε πρωτοβουλίες και να δείξετε στους άλλους τις αληθινές σας προθέσεις, χωρίς να νοιάζεστε για τις συνέπειες.

Στις 5/2 το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη θα εκτοξεύσει στα ύψη τη σεξουαλική επιθυμία και θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τη σχέση με το ταίρι σας. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις αφού θα είναι δύσκολο να βάλετε νερό στο κρασί σας ή να μπει ο ένας στη θέση του άλλου.

Χρειάζεται λοιπόν αμοιβαία προσπάθεια και υποχωρήσεις εάν δεν θέλετε να χαλάσετε το αρμονικό κλίμα μεταξύ σας. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία που μπορεί να προέρχεται από τον επαγγελματικό σας χώρο. Όσο κι αν θέλετε όμως να ρισκάρετε και να ζήσετε στα άκρα, είναι σημαντικό να κρατήσετε τους τύπους και να μην κάνετε κινήσεις που μπορεί να σας εκθέσουν.

Διαβάστες τις ερωτικές προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ