Σάλος με υποψήφιο πρόεδρο στις ΗΠΑ: Η έγκυος σύζυγός του κατέρρευσε και εκείνος… ατάραχος - Πάνω από 4 εκ views το βίντεο

Τι απάντησε το ζεύγος στις αντιδράσεις;

Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο με υποψήφιο πρόεδρο στις ΗΠΑ να αδιαφορεί πλήρως την ώρα που η πέντε μηνών έγκυος σύζυγός του καταρρέει on camera.

ΣΤο κλιπ ο Ρεπουμπλικανός, Rollan Roberts II - ένας επιχειρηματίας από τη Δυτική Βιρτζίνια - βρίσκεται στο βήμα και ανακοινώνει την υποψηφιότητά του στις προεδρικές εκλογές του 2024.

Λίγο πιο πίσω φαίνεται όρθια η γυναίκα του Rebecca, η οποία άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της και κατέρρευσε. Και ενώ ο βοηθός του Roberts, που στεκόταν δίπλα της - όπως και άλλα άτομα - έσπευσαν να την βοηθήσουν, ο σύζυγός της απλά κοίταξε προς το μέρος της, έμεινε ακίνητος και πήγε στο πλευρό της όταν εκείνη ήταν ήδη στο πάτωμα.

Η Rebecca σύμφωνα με το newsweek.com είναι έγκυος στο πρώτο παιδί του ζευγαριού, που αναμένεται να έρθει στον κόσμο τον Ιούλιο.

Το viral βίντεο έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 4 εκατομμμύρια προβολές, με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν αρνητικά τον τρόπο που ο Roberts χειρίστηκε την λιποθυμία της γυναίκας του.

«Γιατί στο διάολο στάθηκε εκεί στην αρχή;» έγραψε ένας χρήστης, με έναν δεύτερο να σχολιάζει: «ουάου! Μέτρησα 5 ολόκληρα δευτερόλεπτα πριν κάνει μια κίνηση προς το μέρος της. Ελπίζω να είναι καλά».  Ένας τρίτος θα γράψει: «Σκέφτηκα για μια στιγμή ότι δεν θα έφευγε ποτέ από το βήμα», ενώ κάποιος άλλος σχολίασε ότι «σίγουρα δεν κάνει για πρόεδρος».

«Η πρώτη προτεραιότητα του Rollan Roberts είναι η σύζυγος και η οικογένειά του. Η υποψηφιότητα για Πρόεδρος ήταν μια οικογενειακή απόφαση και η υγεία της, η εγκυμοσύνη και η γέννηση του πρώτου τους παιδιού ήταν ένα σημαντικό ζήτημα» ανέφερε ο Rollan σε δήλωσή του, μετά το περιστατικό.

Η σύζυγός του με την σειρά της τον υπερασπίστηκε λέγοντας μεταξύ άλλων στο Newsweek: «Εάν οι άνθρωποι παρακολουθούσαν ολόκληρο το βίντεο, θα τον έβλεπαν να κινείται προς το μέρος μου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, μόλις είδε τι συνέβαινε, και ότι ήταν αυτός που με βοήθησε να σηκωθώ. Σταμάτησε τη συνέντευξη Τύπου και πέρασε κάποια λεπτά με την ιατρική ομάδα για να να δούμε αν θα συνεχίσουμε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ