Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ο Νιάρχος μου έστελνε ένα κουτάκι σπίρτα γεμάτο λίρες - Ο Ωνάσης ήταν κύριος, με χόρευε, μου μιλούσε για την Κάλλας» (βίντεο)

Η βασίλισσα της νύχτας καλεσμένη στο «Chart Show»

Η  Ζωζώ Σαπουντζάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Δέσποινας Βανδή «Chart Show» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην γνωριμία της με  δύο ισχυρούς Έλληνες, τον Αριστοτέλη Ωνάση και τον Σταύρο Νιάρχο.

«Ο Ωνάσης ήταν εκπληκτικός. Ήταν κύριος. Ενώ ο Νιάρχος, την ώρα που τελείωνα το τραγούδι μου, μου έστελνε ένα κουτάκι σπίρτα. Ναι, ένα κουτάκι σπίρτα. Ανέβαινα στο καμαρίνι, έβλεπα το κουτάκι και ήταν γεμάτο με λίρες» είπε η βασίλισσα της νύχτας.

Και πρόσθεσε ακόμα: «Ο Ωνάσης όμως δεν έκανε τέτοια πράγματα. Με χόρευε και μου μιλούσε συνέχεια τότε για την Μαρία Κάλλας. Συνέχεια. Εκπληκτικό παιδί και ο γιος του, ο Αλέξανδρος».

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στην μητέρα της, η οποία παρίστανε ότι είναι εκείνη για να της κλείνει δουλειές!

 «Τον Κώστα Βουτσά τον ήξερα από τη Θεσσαλονίκη, εγώ έκανα παραστάσεις στο θέατρο, τον έβλεπα, τον χαιρετούσα. Είχαμε πάει να κάνουμε ένα εξτρά και ήταν και η μητέρα μου εκεί γιατί με κυνηγούσε από πίσω.

Σε ένα γύρισμα στεναχωρήθηκε η μαμά και πήγε στο βουνό και με έβλεπε με κυάλια. Χτυπούσε το τηλέφωνο το πρωί, εγώ κοιμόμουν γιατί δούλευα στο κέντρο και στο θέατρο και παρίστανε εμένα και την ρωτούσαν “Πόσο;”. Και έλεγε “Α, όχι τόσο” και ζητούσε ένα μεγάλο ποσό και μου έλεγε μετά ότι μου έκλεισε δουλειές» είπε ακόμα η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ