Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η μέρα προσφέρεται για επαφές, ανταλλαγή απόψεων, συνέργειες -πρέπει να την εκμεταλλευτούμε δεόντως

Αναλυτικά οι προβλέψεις... 

Με κυρίαρχη την επιρροή της όψης Ήλιου-Άρη, αλλά και του τριγώνου Ερμή-Ουρανού που μας χαρίζει δυναμικότητα και ισχυρή θέληση, μπορούμε σήμερα να υπερβούμε τα εμπόδια, να είμαστε πιο φιλόδοξοι και η επιθυμία μας θα είναι να διακριθούμε και να ξεχωρίσουμε στο πεδίο της δουλειάς μας. 

ΚΡΙΟΣ

Φαίνεται ότι σιγά σιγά τα πράγματα αρχίζουν να δείχνουν μεγαλύτερη κινητικότητα στην καθημερινότητα σας και θα το διαπιστώσετε ακόμη περισσότερο όσο προχωράμε στον Φεβρουάριο. Έτσι με κάποιο τρόπο αναπτερώνεται η ελπίδα μέσα σας κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για το μέλλον σας. Σήμερα ο κυβερνήτης σας Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο και ευνοεί τις συνέργειες, την επικοινωνία, τις επαφές. Παράλληλα ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό κι εύκολα μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους συνεργάτες ή τους ανωτέρους σας στη δουλειά με τις ιδέες και τις προτάσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη σήμερα μπορεί να φέρει μια θετική εξέλιξη σε ένα επαγγελματικοοικονομικό ζήτημα που ίσως είχατε αγωνία για την εξέλιξη του ή μπορεί να προκύψει κάτι θετικό στα οικονομικά που δεν το περιμένατε. Αν είστε έτοιμοι να συζητήσετε ή να διαπραγματευτείτε, προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε σε συγκεκριμένα στοιχεία και ζητήστε τα γραπτώς για να μην αλλάξουν στην πορεία. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το να διαχειριστείτε όλη αυτή την ενέργεια που σας δίνει το τρίγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Άρη στο ζώδιο σας δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς η ορμή και η δύναμη πηγάζει από μέσα σας και δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Σήμερα μπορείτε πιο εύκολα βέβαια να εκφράσετε με πάθος τις απόψεις σας, τις σκέψεις σας και να γοητεύσετε και τους άλλους. Ακόμη, μπορεί να βρείτε μια νέα διέξοδο για την ενέργεια σας, ένα χόμπι, κάποιο γνωστικό αντικείμενο που θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ