Made in Greece η Μαρία Χατζηστεφανή & success story η Rodial - Beyoncè, Elle MacPherson "oρκίζονται" στα καλλυντικά της!

Κατάφερε να κατακτήσει τον κόσμο λανσάροντας πριν από 16 χρόνια τα Rodial, μία σειρά από καινοτόμα καλλυντικά, που προσφέρει φυσικές εναλλακτικές στις ενέσιμες θεραπείες και στις διαδικασίες της πλαστικής χειρουργικής, συνδυάζοντας τα καλύτερα συστατικά αντιγήρανσης και σύσφιξης. 

Η Μαρία Χατζηστεφανή είναι επιχειρηματίας με έδρα το Λονδίνο, συγγραφέας μπεστ σέλερ και ιδρύτρια της Rodial. Πρώην συντάκτρια ομορφιάς, εγκαινίασε τη Rodial το 1999, αφού εντόπισε ένα κενό στην αγορά για στοχευμένα προϊόντα που προσφέρουν άμεσα και μακροχρόνια οφέλη.

Η Rodial είναι πλέον διαθέσιμη παγκοσμίως σε 35 χώρες και πάνω από 2. 000 πολυτελή πολυκαταστήματα κύρους, όπως Selfridges, Harrods, SpaceNK, Neiman Marcus, Blue Mercury, και περιλαμβάνει cult bestsellers όπως το Banana Lowlighter, Glass Powder και Dragon's Blood Sculpting Gel.

 

 

 

 

 

To eirinika είχε παρουσιάσει την Μαρία Χατζηστεφανή & την  Rodial το 2015 - Δείτε εδώ 

Ως περιζήτητη ομιλήτρια και μέντορας και γνωστή σε όλους τους κλάδους της ομορφιάς και της μόδας ως υπέρμαχος των επιχειρηματιών, η Μαρία εστιάζει στην παρακίνηση, την έμπνευση και την ενθάρρυνση των ανθρώπων να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους για να επιτύχουν τους στόχους και τα όνειρά τους.

Η Μαρία έκανε το ντεμπούτο της ως συγγραφέας το 2017 με το μπεστ σέλερ How To Be An Overnight Success. Εξερευνώντας την επιχειρηματική της πορεία μέχρι σήμερα, το βιβλίο παρέχει πληροφορίες για το πώς από το να απολυθεί έφτασε να χτίσει μια παγκόσμια αυτοκρατορία ομορφιάς πολλών εκατομμυρίων.

 

 

 

 

 

Έκτοτε, η Μαρία έχει εκδώσει άλλους δύο τίτλους, How To Make It Happen και How To Live Your Best Life, οι οποίοι διερευνούν πώς να κινητοποιήσετε τον εαυτό σας στη ζωή και την καριέρα σας και πώς να γίνετε η καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού σας. Ανακαλύψτε και τα τρία βιβλία εδώ.

 

To νέο της επαγγελματικό βήμα - Η Μαρία Χατζηστεφανή στο Dragons' Den. 

Το «DRAGONS’ DEN», το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας, ξεκίνησε στον ΑΝΤ1 την Πέμπτη 26/1

Για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, σε ένα show συμφωνήθηκαν επενδύσεις που ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ, στηρίζοντας την ελληνική επιχειρηματικότητα!

Με 5 κορυφαίους και καταξιωμένους Έλληνες επενδυτές, οι οποίοι συνιστούν την ομάδα των Dragons, τo «DRAGONS’ DEN GREECE» στηρίζει τους Έλληνες επιχειρηματίες, σε μία χώρα που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται από την κρίση και τους δίνει την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους.

 

 

Ο Χάρης Βαφειάς - Πλοιοκτήτης, ο Λέων Γιοχάη – Tech Eπενδυτής, ο  Πολ Ευμορφίδης-  Ιδρυτής της COCO-MAT, η Λιλή Περγαντά – Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Power Health και η Μαρία Χατζηστεφανή, Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Rodial Group είναι οι 5 Έλληνες επενδυτές. Όλοι τους έχουν κατακτήσει την κορυφή και γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και καταξίωση, ο καθένας στον τομέα του.

Το 2018, ήταν στην κριτική επιτροπή του British Fashion Council / Vogue Fashion Fund ενώ εμφανίστηκε και στην επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή Project Runway ως guest μέντορας.

To story της Rodial

Η Rodial είναι μια καινοτόμος μάρκα υψηλής τεχνολογίας για την περιποίηση της επιδερμίδας που ιδρύθηκε το 1999 από την επιχειρηματία και πρώην συντάκτρια ομορφιάς Μαρία Χατζηστεφανή. Η εταιρεία δημιουργεί στοχευμένα προϊόντα που προσφέρουν άμεσα και μακροχρόνια οφέλη: τα προϊόντα τους που επικεντρώνονται στα αποτελέσματα, αγαπούν και χρησιμοποιούν πελάτες και ονόματα υψηλού προφίλ σε όλο τον κόσμο και το κάνουν εδώ και 23 χρόνια.

 

 

 

 

 

 

Με έμφαση στην καινοτομία των προϊόντων και στην εκπαίδευση των συστατικών, τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να σας κάνουν να δείχνετε και να αισθάνεστε στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. ''Είμαστε μια ανεξάρτητη μάρκα που καθοδηγείται και ιδρύθηκε από γυναίκες και ζούμε σύμφωνα με τις αξίες μας'' αναφέρετε στον ιστότοπο της εταιρεία, www.rodial.com. 

 

 

 

 

 

 

Η Μαρία έφερε επανάσταση στην αγορά ομορφιάς με αποτελεσματικά και επαναστατικά συστατικά και φόρμουλες που απευθύνονται στη σύγχρονη γυναίκα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ