Η Britney Spears πουλάει την 11.8 εκ δολ έπαυλή της - Το πολυτελές ακίνητο που αγόρασε πριν από λίγους μήνες με τον άντρα της (βίντεο)

Ήθελε να κάνει μια νέα αρχή σε ένα καινούργιο σπίτι, αλλά...

Η Britney Spears ήθελε να κάνει μια νέα αρχή, σε ένα ολοκαίνουργιο σπίτι για να γιορτάσει την απελευθέρωσή της από την εποπτεία του πατέρα της, που είχε τον έλεγχο τη ζωή της εδώ και 13 χρόνια.

Ωστόσο τώρα φαίνεται πως η ίδια σχεδιάζει να πουλήσει την $11.8 εκατομμυρίων βίλα της, την οποία αγόρασε πριν από μερικούς μήνες.

Τον Ιούνιο το TMZ είχε αποκαλύψει ότι η pop star και ο σύζυγός της, Sam Asghari έδωσαν 11,8 εκατομμύρια δολάρια για μια για ένα σπίτι 1082.3204 τμ., στο Calabasas. Μάλιστα το ακίνητο βρίσκεται στην ίδια γειτονιά με τον πρώην άντρα της Kevin Federline.

Ωστόσο, πηγές κοντά στην Britney λένε στο αμερικανικό Μέσο, ότι η ίδια  δεν έχει ερωτευτεί το νέο της σπίτι και σχεδιάζει να το πουλήσει το 2023.

Βέβαια δεν είναι ότι θα μείνει και άστεγη, αφού η Britney έχει ακόμα την έπαυλη στο Thousand Oaks, της Καλιφόρνια, την οποία αγόρασε το 2015 για 7,5 εκατομμύρια δολάρια

Δεν είναι ξεκάθαρο αν η Spears θα αρχίσει αμέσως να ψάχνει για νέο σπίτι ή αν θα μείνει σε αυτή την βίλα, ωστόσο όταν πουλήσει το ακίνητο θα έχει σίγουρα αρκετά χρήματα στην τσέπη της!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ