Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ας είμαστε προσεκτικοί και στις μετακινήσεις μας, καθώς θα κυριαρχεί η βιασύνη και οι γρήγορες ταχύτητες

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας...

Η Σελήνη εξακολουθεί να ταξιδεύει στο ζώδιο των Διδύμων σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, όμως στο διάβα της συναντά τις πρωινές ώρες σε σύνοδο τον Άρη, δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση, τάση για οξείες αντιπαραθέσεις, επιθετικότητα και βιασύνη στην εξαγωγή συμπερασμάτων. Ας είμαστε προσεκτικοί και στις μετακινήσεις μας, καθώς θα κυριαρχεί η βιασύνη και οι γρήγορες ταχύτητες. 

ΚΡΙΟΣ

Η Τρίτη έρχεται για να σας βοηθήσει κάπως να συγκεκριμενοποιήσετε κάποια πράγματα στο μυαλό σας και να συγκεντρωθείτε καλύτερα στις υποχρεώσεις της ημέρας. Είναι μια μέρα που μας κάνει να συνειδητοποιούμε τις ευθύνες μας και να τις ιεραρχούμε όπως πρέπει. Μέσα στον φόρτο δουλειάς μην ξεχνάτε όμως τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους στρέφει την προσοχή σας στα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών σας. Πιθανώς είναι από τις μέρες που βλέπετε τα έσοδα και τα έξοδα σας, λογαριασμούς, κλπ., αφού έχουμε φτάσει στο τέλος του μήνα και οι υποχρεώσεις τρέχουν. Τις πρωινές ώρες μπορεί ένα θέμα που αφορά σε οικονομικά να σας εκνευρίσει, καθώς η Σελήνη συναντά σε σύνοδο τον Άρη. Προσέξτε τη βιασύνη όταν διαχειρίζεστε οικονομικά και μην κάνετε παρορμητικές αγορές. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάνοντας σας το επίκεντρο της προσοχής από τη μια κι από την άλλη μπορεί να τα παίρνετε όλα πιο προσωπικά και να γίνεστε πιο εύθικτοι ειδικά τις πρωινές ώρες που συναντά σε σύνοδο τον Άρη. Κάτι ή κάποιος μπορεί να σας εκνευρίσει, αλλά θα είναι κάτι παροδικό. Στην πορεία θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ήλιο ιδιαίτερα βοηθητικό στο να συγκεντρωθείτε καλύτερα στους στόχους σας και να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ