Απίθανο story of the day: Άνδρας σκηνοθέτησε τον θάνατό του - Οι συγγενείς πήγαν στην κηδεία & εκείνος εμφανίστηκε μπροστά τους (φωτό)

Τους κάλεσε στην κηδεία του και μετά εμφανίστηκε μπροστά τους, προκαλώντας σοκ! 

Ένας Βραζιλιάνος προκάλεσε την οργή των φίλων και της οικογένειάς του, αφού σκηνοθέτησε τον θάνατό του από καθαρή περιέργεια, για να δει ποιος θα παρευρεθεί στην κηδεία του.

Ο 60χρονος Baltazar Lemos, υπεύθυνος διοργάνωσης διάφορων εκδηλώσεων,  είχε σχεδιάσει πολλές κηδείες, σε ορισμένες από τις οποίες είχαν παρευρεθεί μόλις 2 άτομα, ενώ σε άλλες 500.

Πρόσφατα, σκεφτόταν πόσοι φίλοι και συγγενείς του θα έρχονταν να τον αποχαιρετήσουν όταν πέθαινε. 

 

 

\Αποφάσισε έτσι, να σκηνοθετήσει τον θάνατό του και να δει πόσοι άνθρωποι θα έρχονταν στην κηδεία του. 

Στις 10 Ιανουαρίου, κάποιος ανάρτησε ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Baltazar Lemos, ανακοινώνοντας ότι "Ο Baltazar πέθανε.".

Μια μέρα πριν, είχε αναρτηθεί μια φωτογραφία που είχε τραβηχτεί μπροστά από το νοσοκομείο Albert Einstein στο Σάο Πάολο, υπονοώντας ότι ο άνδρας είχε εισαχθεί εκεί. 

Η οικογένεια του Lemos έμεινε άναυδη από την ανακοίνωση, καθώς κανείς δεν γνώριζε καν ότι βρισκόταν στο νοσοκομείο. Ένας από τους ανιψιούς του έσπευσε στο νοσοκομείο Albert Einstein για να ρωτήσει γι' αυτόν, αλλά το προσωπικό δεν είχε κανένα αρχείο για κάποιον Baltazar Lemos που να έχει εισαχθεί εκεί τις τελευταίες ημέρες.

Καθώς οι διαδικτυακοί φίλοι του Baltazar άρχισαν να μοιράζονται την τραγική είδηση του θανάτου του, ο κόσμος άρχισε να ρωτά τι συνέβη. Δεν δόθηκε καμία εξήγηση, αλλά, αντίθετα, ο χρόνος και ο τόπος της αγρυπνίας και της τελετής της κηδείας αναρτήθηκαν στον λογαριασμό του στο Facebook, σύμφωνα με το odditycentral.

 

 

Στις 18 Ιανουαρίου, φίλοι και συγγενείς του, συγκεντρώθηκαν σε ένα μικρό παρεκκλήσι στη γενέτειρά του, την πόλη Κουριτίμπα, για την αναμενόμενη κηδεία του. Κάποια στιγμή, η φωνή του Μπαλταζάρ άρχισε να αφηγείται τη ζωή του και κάποιοι από τους παρευρισκόμενους άρχισαν να κλαίνε νομίζοντας ότι πρόκειται για ηχογράφηση του νεκρού. Τότε οι πόρτες του βωμού άνοιξαν και βγήκε μπροστά σε όλους.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψει κανείς την αντίδραση του κόσμου όταν είδε τον Baltazar είναι η "σύγχυση". Κάποιοι άρχισαν να κλαίνε και άλλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό, αλλά μόλις εξήγησε ότι σκηνοθέτησε τον θάνατό του για να δει ποιος θα παρευρεθεί στην κηδεία του, οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να τον κατηγορούν.

 

 

 

 

"Πήρες αυτό που ήθελες Baltazar, να τραβήξεις την προσοχή. Τι γελοίο αστείο!'', σχολίασε ένας κάτω από την φωτογραφία του. 

Εξήγησε ότι ποτέ δεν ήθελε να προκαλέσει θλίψη στους ανθρώπους, αλλά ότι αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να ξέρει ποιος θα τον θρηνούσε μετά τον θάνατό του.

"Είχα την ιδέα πριν από πέντε μήνες. Ήθελα να το κάνω να φανεί ότι πέθανα πραγματικά. Οι άνθρωποι το ερμήνευσαν με τον δικό τους τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να ξέρω ποιος θα ερχόταν στην αγρυπνία μου", δήλωσε ο Lemos. "Δεν το είπα σε κανέναν, γιατί ήλπιζα ότι θα τα κατάφερνα. Δεν είχα καμία πρόθεση να πληγώσω, να προσβάλω ή να βλάψω κανέναν. Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από αυτούς τους ανθρώπους". 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ