Γενέθλια για τον βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας και τον μικρό γιο του πρίγκιπα Χασέμ - Οι γλυκές ευχές της βασίλισσας Ράνιας (φωτό & βίντεο)

Γιορτάζουν την ίδια μέρα!

Γεννημένοι και οι δύο στις 30 Ιανουαρίου ο βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας και ο μικρότερος γιος του, πρίγκιπας Χασέμ, γιόρτασαν χθες τα γενέθλιά τους, με την βασίλισσα Ράνια να αναρτά στην σελίδα της στο Instagram δύο φωτογραφίες. 

Ο βασίλιας έκλεισε τα 61 και ο Χασέμ έγινε 18 ετών.

Η σύζυγος του μονάρχη μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στο οποίο βλέπουμε εκείνη και τον άντρα της γυρισμένους πλάτη. Η ίδια ακουμπά τρυφερά το χέρι της στην πλάτη του, ενώ στην ανάρτησή της γράφει: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία από να περπατώ στη ζωή δίπλα σου. Ευγνώμων για σένα κάθε μέρα».

Η 52χρονη royal δημοσίευσε ακόμα μια φωτογραφία του γιου της. «Χαρούμενα γενέθλια! Είθε ο Θεός να σε ευλογεί με μια ζωή γεμάτη με την ίδια χαρά που φέρνεις σε εμάς και σε όλους γύρω σου» διαβάζουμε στο post.

Δύο αναρτήσεις στο Instagram για τα γενέθλια του πατέρα του και του μικρότερου αδερφού του έκανε και ο πρίγκιπας Χουσείν, ο οποίος σε λίγο καιρό θα ντυθεί γαμπρός.

Ο 28χρονος διάδοχος μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με τον 18χρονο, γράφοντας στην ανάρτηση: «Χρόνια πολλά για τα 18α γενέθλιά σου αγαπητέ Χασέμ».

Ακόμα δημοσίευσε ένα βίντεο με στιγμές από την ζωή του βασιλιά Αμπντάλα. «61 χρόνια αφοσίωσης, συμπόνιας και επιμονής. Ο Θεός να σε έχει καλά και να σε προστατεύει πάντα» διαβάζουμε στην ανάρτηση.

Σημειώνεται ότι εκτός από τα δύο αγόρια, το βασιλικό ζεύγος της Ιορδανίας έχει αποκτήσει ακόμα και δύο κόρες, την 26χρονη πρικγίπισσα Ιμάν - η οποία επίσης ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα - και την 22χρονη πριγκίπισσα Σάλμα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ