Ο ακαταμάχητος γόης Νίκος Κούρκουλος με την Έλλη Λαμπέτη - 16 χρόνια χωρίς τον μεγάλο ηθοποιό

Τα vintage κλικς από την παράσταση «Οντίν», του 1962

16 χρόνια συμπληρώθηκαν την Δευτέρα (30/1) από τον θάνατο του ακαταμάχητου γόη του ελληνικού σινεμά Νίκου Κούρκουλου.

Με τη αφορμή αυτή στον λογαριασμό @ellielambeti, στο Instagram, δημοσιεύτηκαν vintage στιγμιότυπα, της Έλλης Λαμπέτη και του Κούρκουλου, από την παράσταση «Οντίν», του 1962.

«1962) Έλλη Λαμπέτη, Νίκος Κούρκουλος στην «Οντίν» στο θέατρο Λαμπέτη (σήμερα θέατρο Γκλόρια)» διαβάζουμε στην ανάρτηση.

Δείτε όλες τις φωτό πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Μια vintage φωτογραφία μεγάλου ηθοποιού δημοσίευτηκε και στο Instagram του Κλεισθένη Δασκαλάκου.

Στο αδημοσίευτο μέχρι σήμερα κλικ, που τράβηξε ο Έλληνας φωτογράφος των διασήμων, βλέπουμε τον γοητευτικό σταρ μαζί με τον εξίσου γοητευτικό συμπρωταγωνιστή της Audrey Hepburn, στην ταινία «Breakfast at Tiffany's», George Peppard.

«6 χρόνια χωρίς τον Νίκο Κούρκουλο. Στην αδημοσίευτη μέχρι σήμερα φωτογραφία τον βλέπουμε με το φακό του Κλεισθένη στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανια μαζί με τον ηθοποιό και πρωταγωνιστή της ταινίας Breakfast at Tiffanys τον George Peppard» αναφέρεται στην ανάρτηση.

Διαβάστε επίσης: 

Εριέττα Κούρκουλου: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της, Νίκο Κούρκουλο 16 χρόνια μετά τον θάνατό του - ''Πάντα και για πάντα''

Νίκος Κούρκουλος: 16 χρόνια χωρίς τον γόη του Ελληνικού σινεμά - Ένας άντρας παλαιάς κοπής που λάτρευαν οι γυναίκες (φωτό - βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ