Clara Chia: Στο νοσοκομείο με κρίση άγχους η κοπέλα του Pique - Περνά δύσκολα η 23χρονη, μετά το τραγούδι της Shakira

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι χρειάστηκε να πάρει φάρμακα

Η σύντροφος του Gerard PiqueClara Chia φαίνεται ότι περνάει δύσκολες στιγμές μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού της Shakira και του Bizarrap, «Sessions #53».

Η 45χρονη Κολομβιανή σταρ, στο κομμάτι, ρίχνει βολές προς τον 35χρονο πρώην σύζυγό της και πατέρα του δύο τους παιδιών, ο οποίος φέρεται να την απάτησε με την 23χρονη Clara.

Δείτε επίσης: Χαμός στο Twitter με το τραγούδι της απατημένης Σακίρα για τον Πικέ: Όταν η Ριτάρα έλεγε ''40αρα ίσον με δύο 20αρες'', εσείς κόβατε βελανίδια

Οι δύο τους επιβεβαίωσαν την σχέση τους λίγο μετά τον χωρισμό του πρώην ποδοσφαιριστή με την διάσημη τραγουδίστρια και από τότε η Chia φαίνεται να ότι δεν περνά και τόσο καλά, με την ίδια να δέχεται έντονη κριτική από τους θαυμαστές της Shakira και ισπανικά μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι την προσβλαλλουν, τραγουδώντας της στίχους του κομματιού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clarachia (@___clarachia)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LO ACTUAL (@loactual_tv)

Μάλιστα αναφέρθηκε ότι η Clara μεταφέρθηκε, την Τρίτη στο νοσοκομείο. Το Marca, επικαλούμενο το ισπανικό podcast «Mamarazzis» γράφει ότι η 23χρονη εισήχθη σε μια ιδιωτική κλινική, Quiron στη Βαρκελώνη, μετά από κρίση άγχους, η οποία την επηρέασε σε τέτοιο βαθμό που χρειάστηκε να πάρει φάρμακα.

Χθες το το πρακτορείο Europa Press αποθανάτισε το ζευγάρι στο αυτοκίνητο του Pique, την ώρα που έφευγαν από το ρετιρέ του. 

Όταν τους ρώτησαν για τα υποτιθέμενα προβλήματα υγείας της νεαρής, η Clara - η οποία φορούσε λευκά γυαλιά ηλίου - γέλασε στην κάμερα, γύρισε την πλάτη της και ανέβασε την ένταση της μουσικής, αναφέρει ακόμα το Marca.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ