31 εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια για τον Φεβρουάριο 2023 - Καρδιές για τον Άγιο Βαλεντίνο & φλογερά κόκκινα

Δείτε εντυπωσιακά σχέδια.... 

Καλωσορίζουμε το Φεβρουάριο ανανεώνοντας την εμφάνιση και τη διάθεσή μας με τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο, ένα φρέσκο και εντυπωσιακό σχέδιο νυχιών!

Το ερώτημα βέβαια λίγο πριν το ραντεβού με τη μανικιουρίστ μας είναι γνωστό, «πώς να βάψω πάλι τα νύχια μου;».

Όπως κάθε μήνα, το Beaute την Κυριακή είναι εδώ για να σου δώσει την έμπνευση που χρειάζεσαι μέσα από μία μεγάλη συλλογή με σχέδια νυχιών για κάθε γούστο και κάθε περίσταση.

Από το ανανεωμένο γαλλικό και μία σειρά από διακριτικά σχέδια στα νύχια, μέχρι τα πιο εντυπωσιακά και περίτεχνα nail art, στη συνέχεια θα δεις πολλές ιδέες για μανικιούρ.

Οι προτάσεις αυτές βασίζονται τόσο σε διαχρονικές επιλογές όσο και στις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για τον Χειμώνα 2022 – 2023.

Επειδή όμως μιλάμε για τον Φεβρουάριο, πολλά από τα πιο όμορφα σχέδια νυχιών που ανεβάζουν αυτές τις μέρες οι top nail artists στο Instagram είναι εμπνευσμένα από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Είμαι σίγουρη πώς είτε είσαι ερωτευμένη είτε όχι, θα τα λατρέψεις και θα μπεις στον πειρασμό να τα αντιγράψεις!

Πάμε λοιπόν να τα ανακαλύψουμε ένα ένα…

Ανανεωμένες προτάσεις για γαλλικό μανικιούρ

Το κόκκινο βερνίκι νυχιών αποτελεί διαχρονική επιλογή και το ίδιο ισχύει για το γαλλικό μανικιούρ. Ο συνδυασμός τους αυτή την περίοδο είναι τέλεια ιδέα, είτε γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο είτε όχι.

Η τάση του Barbiecore είναι ακόμη εδώ και φαίνεται υπέροχη με αυτό το διακριτικό τρόπο στα νύχια, σε συνδυασμό με λίγο άσπρο για ακόμη πιο κομψό αποτέλεσμα.

Αν προτιμάς κάτι πιο σκούρο, το γαλλικό μανικιούρ με chocolate brown άκρες είναι ότι πρέπει για το φετινό χειμώνα. Εδώ συνδυάζεται με ένα διακριτικό σχεδιάκι που το απογειώνει.

Γαλλικό, ανάποδο γαλλικό και μονόχρωμα νύχια. Ροζ και κόκκινο χρώμα. Nail art με καρδούλες. Η αποθέωση της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου!

Το μαύρο βερνίκι νυχιών είναι πάντα chic και σαγηνευτικό. Αν θες λοιπόν να κάνεις μια τέτοια εμφάνιση στο ραντεβού σου τη βραδιά των ερωτευμένων συνδύασέ το με nail art καρδούλες και με αυτή την εκπληκτική χρυσή λεπτομέρεια που δίνει μια πινελιά πολυτελείας στο συγκεκριμένο μανικιούρ.

Κόκκινο γαλλικό με ροζ βάση και όλα αυτά με το trendy glazed donut εφέ. Η εικόνα μιλάει από μόνη της για το πόσο εντυπωσιακό είναι το αποτέλεσμα!

Το απαλό γαλάζιο είναι ένα από τα χρώματα που φοριούνται αρκετά αυτή την εποχή. Εδώ το βλέπουμε να συνδυάζεται με μικροσκοπικές καρδούλες σε διάφορες αποχρώσεις οι οποίες σχηματίζουν ένα ιδιαίτερο γαλλικό που σίγουρα θα ξεχωρίσει.

Και το κλασικό μπλε όμως είναι μεγάλη τάση τώρα. Συνδύασέ το με μερικές λευκές άκρες και μπλε καρδούλες πάνω τους, για ένα γαλλικό μανικιούρ που ξεφεύγει από το κόκκινο και το ροζ που βλέπουμε συνήθως στα love nails.

Αν είσαι φουλ ερωτευμένη και θες να το δείξεις με ένα γαλλικό στα νύχια για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, τότε το παραπάνω κόκκινο – ροζ σχέδιο είναι μια τέλεια επιλογή.

Όπως ίσως έχεις παρατηρήσει, οι προτάσεις των κορυφαίων nail artists γι’ αυτό το μήνα είναι γεμάτες από Valentine’s Nails. Σε περίπτωση που δεν σε ενδιαφέρουν όλα αυτά δοκίμασε το παραπάνω super chic διαγώνιο γαλλικό που συνδυάζει τέλεια το καφέ με το λευκό σε νουντ βάση.

Διακριτικά και κομψά σχέδια στα νύχια για τον Φεβρουάριο 2023

Οι πέρλες είναι super trendy αυτή την εποχή και εδώ στολίζουν διακριτικά ένα νουντ σχέδιο νυχιών με μίνιμαλ μαύρες καρδούλες. Οι nude αποχρώσεις άλλωστε ταιριάζουν τέλεια με το μαύρο!

Το Viva Magenta είναι το χρώμα της χρονιάς για το 2023 σύμφωνα με την Pantone και αναμένεται να το δούμε συχνά στη δημιουργία διακριτικών και όχι μόνο nail art.

Οι milky αποχρώσεις στα μανό είναι πάντα chic και η nail artist nailsbypaulin κάνει έναν υπέροχο συνδυασμό με τη διακριτική λάμψη ενός μπρονζέ glittery βερνικιού και με ένα minimal swirl nail art.

Το μπλε του κοβαλτίου είναι μεγάλη τάση στα νύχια για το φετινό χειμώνα. Αν σου αρέσουν τα μονόχρωμα νύχια αλλά αναζητάς μια μικρή λεπτομέρεια που θα σπάσει τη μονοτονία, αυτό το negative space σχέδιο είναι για σένα!

Επανερχόμαστε όμως στο απόλυτο trend του Φεβρουαρίου, τα love nails, με ένα σχέδιο που περιλαμβάνει διακριτικές άσπρες, ροζ και κόκκινες καρδούλες πάνω σε φυσικά νύχια με σχεδόν άβαφο look.

Το πράσινο στο χρώμα της ελιάς είναι μία από τις ιδιαίτερες αποχρώσεις που ξεχώρισαν φέτος και αυτό το διακριτικό σχέδιο νυχιών έγινε viral.

Η nail artist Shelley προτείνει ένα εντυπωσιακό αλλά κομψό χειμωνιάτικο floral σχέδιο νυχιών σε navy blue απόχρωση που ταιριάζει υπέροχα πάνω στο απαλό ροζ που έχει επιλέξει για βάση.

Ένα σχεδόν αφηρημένο γραμμικό σχέδιο για σένα που αγαπάς το λευκό.

Τα κόκκινα νύχια είναι πάντα εντυπωσιακά, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για πολύ μακρύ μήκος. Εδώ συνδυάζονται με διακριτικές λευκές καρδούλες σε ένα μανικιούρ που μπορεί να φορεθεί για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο.

Χρησιμοποίησε μια κρεμ απόχρωση σε ψυχρό τόνο στολίζοντας τη με μικρές κόκκινες καρδούλες και θα έχεις ένα υπέροχο κομψό Valentine’s μανικιούρ που μπορεί να φορεθεί άνετα σε οποιαδήποτε περίσταση της καθημερινότητας.

Ιδέες για περίτεχνα nail art σχέδια που μπορείς να δοκιμάσεις τώρα

Μια πρόταση για swirl nails με λευκό και αποχρώσεις του ροζ που στολίζονται με εντυπωσιακά στρας.

Τα comic nails είναι μια τάση που φέρνει ξεχωριστό look στα νύχια σου, δίνοντάς τους ένα τρισδιάστατο εφέ. Πιθανότατα όμως θα χρειαστείς τη βοήθεια μιας ταλαντούχας nail artist για να πετύχεις ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Τα μωβ νύχια και το συγκεκριμένο σχέδιο είναι ένας ακόμη τρόπος να υιοθετήσεις το nail art με καρδούλες που τόσο πολύ θα φορεθεί αυτό το μήνα.

Και επιστρέφουμε στο αγαπημένο ροζ και το Barbiecore trend σε συνδυασμό με το λευκό και ένα λεοπάρ σχέδιο νυχιών που προσδίδει στην εμφάνισή σου ξεχωριστό στυλ.

Κρεμ και λευκό βερνίκι νυχιών σε συνδυασμό με χρυσές λεπτομέρειες, στολίζουν μακριά αμυγδαλωτά νύχια δημιουργώντας ένα υπερτέλειο αποτέλεσμα!

Μια ακόμη εντυπωσιακή και περίτεχνη παραλλαγή για νύχια του Αγίου Βαλεντίνου, με ροζ και κόκκινο πάνω σε nude βάση. Μπορείς να αντιγράψεις ολόκληρο το μανικιούρ ή απλά ένα μέρος των σχεδίων για πιο διακριτικό αποτέλεσμα.

Ένα ακόμη nail art που αποτελεί αποθέωση του μπλε, σε διάφορες αποχρώσεις και κυματιστές γραμμές. Μη διστάσεις να το υιοθετήσεις οποιαδήποτε εποχή αλλά και πιο συγκεκριμένα το φετινό Φεβρουάριο, αφού τα μπλε νύχια αποτελούν πολύ δημοφιλή επιλογή για τώρα.

Τα χειμωνιάτικα floral σχέδια στα νύχια μπορούν να είναι άκρως εντυπωσιακά όπως φαίνεται και στην παραπάνω δημιουργία. Χρησιμοποιώντας γήινες αποχρώσεις του καφέ και glitter, η nailssbykate παρουσίασε ένα εκπληκτικό μανικιούρ που έχει συγκεντρώσει σχεδόν 15.000 likes.

Τα Indie nails ξεχωρίζουν για την παιχνιδιάρικη τους διάθεση, αφού περιλαμβάνουν φατσούλες, καρδούλες, λουλούδια, φωτιές, φρουτάκια και άλλα χαριτωμένα σχέδια που μπορούν να σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση. Η συγκεκριμένη εκδοχή τους είναι σαφώς εμπνευσμένη από τη γιορτή των ερωτευμένων.

Μαύρα μακριά νύχια στολισμένα με metallic foil σε απόχρωση magenta, η οποία θυμίζει κάτι από το χρώμα της χρονιάς για το 2023, που δεν είναι άλλο από το Viva Magenta. Ένας συνδυασμός που συνθέτει ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Το κόκκινο και το ροζ βερνίκι νυχιών συνδυάζονται σε ένα ακόμη εκπληκτικό μανικιούρ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που θα εντυπωσιάσει τους πάντες!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ