Ζωή, η συντρόφος του υποσμηναγού Μάριου Τουρούτσικα: «Με ξυπνούσε κάθε πρωί και με φιλούσε» - Η εξομολόγησή της

«Με λάτρευε, ήταν προστατευτικός»

Για τη σχέση της με τον Μάριο Τουρούτσικα που έχασε τη ζωή του στην Ανδραβίδα, και τα όνειρα που έκαναν ως ζευγάρι, μίλησε η σύντροφός του, .

«Είναι πολύ τραγικές οι στιγμές, ό,τι και να πω είναι λίγο, ήταν το στήριγμά μου, ο φίλος μου. Το μέγεθος της ψυχής του δεν περιγράφεται, η αγάπη, η καλοσύνη, η ανιδιοτέλεια… πάντα με υποστήριζε σαν σύντροφος, πάντα με ωθούσε να πάω ένα βήμα πιο κάτω» λέει εμφανώς συγκινημένη η Ζωή για τον αδικοχαμένο πιλότο του F-4 που συνετρίβη τη Δευτέρα, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Με λάτρευε, ήταν προστατευτικός, όταν είχε αντίθετη γνώμη πάντα έβρισκε τον κατάλληλο τρόπο για να μου περάσει το μήνυμα που ήθελε. Λειτουργούσε ως ένα, δεν έβλεπε τον καθένα ως μονάδα, μας έβλεπε μαζί και να σχεδιάζουμε μαζί» λέει η σύντροφός του.

«Εγώ είμαι φαρμακοποιός και ήταν ο άνδρας της συναδέλφου στην Ανδραβίδα και συνάδελφος του Μάριου και έτσι έγινε η γνωριμία μας. Ο Μάριος ήταν ένας άνθρωπος, που δεν τον ένοιαζε να μιλάει για τη δουλειά του, ήταν αποστασιοποιημένος, δεν τον ενδιέφερε να προβληθεί. Τον θυμάμαι όταν ερχόταν στο σπίτι και με καθησύχαζε για όλα και μου έλεγε ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι κακό».

 

 

Όπως λέει η σύντροφός του, ο 29χρονος είχε συναίσθηση του κινδύνου αλλά δεν ήθελε να το εκφράζει και να τρομάζει τους δικούς του ανθρώπους. «Εμένα, κάθε πρωί, με ξυπνούσε, με φιλούσε, αν και έφευγε 6 το πρωί, είχε συνειδητοποιήσει τι ήθελε να κάνει» καταλήγει συγκινημένη η Ζωή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ