Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Αντίνοος Αλμπάνης: «Ο καρκίνος είναι εδώ - η ψυχή μου, με όσους βρίσκονται στον θάλαμο» - Η φωτό από το νοσοκομείο (φωτό)

Η ανάρτησή του για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Μια συγκινητική ανάρτηση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, που τιμάται σήμερα, έκανε στο Instagram ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος έχει δώσει την δική του μάχη με την επάρατη νόσο.

Ειδικότερα ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία του από όταν βρισκόταν στο νοσοκομείο με τον ίδιο να γράφει στο post:

«Ο εγκέφαλος μας έχει έναν μηχανισμό με τον οποίο η μνήμη μειώνει σταδιακά, αλλοιώνει και ξεθωριάζει στο χρόνο τις αναμνήσεις των άσχημων εμπειριών, μας βοηθάει έτσι να αμβλύνουμε
τη συναισθηματική επιρροή που έχουν τα αρνητικά και άσχημα συμβάντα και να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο.

Αυτή όμως η μέρα υπάρχει σήμερα για να μας θυμίζει πως κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα ξεχνάμε. Γιατί ο καρκίνος είναι εδώ και μέχρι να γίνει για όλους μια χρόνια νόσος και όχι μια καταδίκη οφείλουμε να τον κοιτάζουμε στα μάτια.

Η σκέψη μου, η καρδιά μου, η ψυχή μου είναι με κάθε μωρό, κάθε παιδί, κάθε ενήλικα, κάθε γιαγιά και παππού που βρίσκονται στο θάλαμο, που νιώθουν τις φλέβες τους να παγώνουν, που κοιτάζουν την κουρτίνα στο διαχωριστικό, που φοβούνται, απελπίζονται και πονάνε μόνοι.

Ξέρω ο πόνος αυτός δε μοιράζεται, αλλά μακάρι να μπορούσα να σηκώσω λίγο από τον καθένα. Όλα θα πάνε καλά. Όλα θα πάνε καλά». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ