Ζώδια - ερωτικές προβλέψεις (6-12/2): Θα ειπωθούν λόγια που θα γλυκάνουν την καρδιά μας

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα σύμφωνα με την Σοφία Τσιρωνά

Βρισκόμαστε στον απόηχο της Πανσελήνου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο ζώδιο του Λέοντα και ίσως χρειαστούν ακόμα μερικές ημέρες μέχρι να ηρεμήσει εντελώς η κατάσταση, ειδικά εάν ανήκετε στα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) του 2ου δεκαημέρου.

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 06/02/2023, μια όψη η οποία θα κατευνάσει τα πνεύματα αφού θα φέρει περισσότερη κατανόηση μέσα στις σχέσεις. Θα ειπωθούν λόγια που θα γλυκάνουν την καρδιά μας, θα μας ανακουφίσουν και θα νιώσουμε την επιθυμία να εκφράσουμε όσα νιώθουμε για τους άλλους.

Στις 08/02/2023 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει απρόσμενες γνωριμίες ή ξαφνικές συναντήσεις που θα μας χαροποιήσουν. Η ημέρα αυτή είναι ιδανική για ραντεβού ή για επαφές με άτομα τα οποία θα μας προσφέρουν έξαψη και ενθουσιασμό. Στις 10/02/2023 ο Ερμής θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα μας δώσει τη δυνατότητα να κάνουμε ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι μας.

Είναι λοιπόν μια ευκαιρία για να αγγίξουμε ζητήματα που αποφεύγουμε υπό άλλες συνθήκες και να εκμυστηρευτούμε μυστικά ή πράγματα που μέχρι τώρα κρατούσαμε για τον εαυτό μας. Είναι επίσης πιθανό να γίνουν αποκαλύψεις και να έρθουν στην επιφάνεια αλήθειες σχετικά με το πρόσωπο που έχουμε απέναντι μας.

Στις 11/02/2023 ο Ερμής εγκαταλείπει το αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερου και εισέρχεται στο προοδευτικό και ανοιχτόμυαλο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα παραμείνει έως τις 02/03/2023. Η θέση αυτή του Ερμή βάζει σε πρώτο πλάνο την εγκεφαλική επικοινωνία και φέρνει κοντά μας άτομα εκκεντρικά ή αντισυμβατικά με κάποιο τρόπο. Είναι επίσης η κατάλληλη περίοδος για να εμπλακούμε σε νέες παρέες, να έρθουμε πιο κοντά σε φίλους ή με ανθρώπους που έχουν κοινά ενδιαφέροντα και απόψεις με εμάς.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στους Ιχθύς, σε ένα παρασκηνιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, και στις 08/02 θα σχηματίσει εξάγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό. Ετοιμαστείτε λοιπόν για απρόσμενες συναντήσεις με ένα άτομο που είχατε απωθημένο ή θεωρούσατε ότι είχατε αφήσει στο παρελθόν. Θα έχετε επίσης κάποιες σημαντικές συνειδητοποιήσεις σχετικά με ένα πρόσωπο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν.

Από τις 11/02 ο Ερμής εισέρχεται στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου και ευνοεί σε μεγάλο βαθμό τις φιλίες και τις κοινωνικές σας συναναστροφές. Είναι ευκαιρία λοιπόν να επιλύσετε παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί με φίλους ή να βάλετε στη ζωή σας καινούρια πρόσωπα τα οποία σας εξιτάρουν εγκεφαλικά. Οι γνωριμίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα, όπως επίσης και οι γνωριμίες μέσα από συλλόγους, παρέες και ομάδες. Αν είστε δεσμευμένοι, θα βελτιωθεί η επικοινωνία με το ταίρι σας και θα μπορέσετε να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

H εβδομάδα ξεκινάει με όμορφες επαφές και συζητήσεις για εσάς, αφού στις 06/02 πραγματοποιείται το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα. Θα έχετε κοντά σας πολύτιμους φίλους αυτές τις ημέρες και δεν αποκλείεται να σας προσεγγίσει ένα άτομο και να εκφράσει το ενδιαφέρον και τα συναισθήματα του για εσάς. Επίσης, θα ευνοηθούν ιδιαίτερα οι επαφές με κάποιον/α που βρίσκεται μακριά ή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας/εθνικότητας και είναι πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να κάνετε μια ευχάριστη γνωριμία σε ένα ταξίδι.

Στις 08/02 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει απρόοπτες εξελίξεις ή συναντήσεις με άτομα που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη σας στα ύψη. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να κάνετε νέες διαδικτυακές γνωριμίες ή να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας εξιτάρει εγκεφαλικά, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα νιώσετε την ανάγκη να ανανεώσετε με κάποιο τρόπο τη σχέση σας. Στις 10/02 η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο ειλικρινείς απέναντι στο άτομο που έχετε απέναντι σας και θα κάνετε μια κουβέντα η οποία θα φέρει στην επιφάνεια σημαντικές αποκαλύψεις. Αν υπάρχει μια ερωτική ιστορία με ένα άτομο που βρίσκεται στο εξωτερικό, τώρα μπορεί να αναζωπυρωθεί ή να έχετε μια παθιασμένη συνάντηση μαζί του/ης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα που θα κορυφωθεί αυτή την εβδομάδα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια έντονα πάθη ή συναντήσεις και επαφές οι οποίες θα πυροδοτήσουν ακραία συναισθήματα και ερωτικές εξομολογήσεις. Θα αισθανθείτε την ανάγκη να εκφράσετε όσα νιώθετε στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και δεν αποκλείεται να εκμυστηρευτείτε απόκρυφες σκέψεις ή μυστικά που κρατούσατε μέχρι τώρα για τον εαυτό σας.

Οι ημέρες αυτές θα είναι άκρως αποκαλυπτικές και θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας, όμως από την άλλη μπορεί να σας κατακλύσουν αρνητικές σκέψεις και εμμονές ή να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες που θα σαμποτάρουν τη σχέση σας.

Ωστόσο, από τις 11/02 ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου, μια θέση πιο ανάλαφρη για εσάς η οποία θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αισιοδοξία και τη θετικότητα σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να πάρετε ρίσκα και να εμπλακείτε σε νέες περιπέτειες, οπότε το επόμενο διάστημα είναι εξαιρετικό για να οργανώσετε ταξίδια, να κάνετε σχέδια για το μέλλον ή για να βάλετε στη ζωή σας καινούρια άτομα τα οποία θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες και θα σας ανανεώσουν.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ