Grammy 2023: Η Beyoncé κατέρριψε το ρεκόρ του θεσμού - Κατέκτησε το 32ο βραβείο της (φωτό - βίντεο)

Έγινε η καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο στην ιστορία του θεσμού.

Η 65η απονομή των βραβείων Grammys πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Crypto.com Arena του Λος Άντζελες και οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες της μουσικής βιομηχανίας έδωσαν το παρών στο λαμπερό show.

Η Beyoncé ήταν η βασίλισσα των Grammy.

 

 

Δείτε επίσης: Grammy 2023: Oι μεγάλοι νικητές της βραδιάς - Θρίαμβος για Beyonce και Harry Styles (φωτό - βίντεο)

Στην τελετή απονομής των Μουσικών Βραβείων της Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ αναδείχθηκε νικήτρια σε τέσσερις κατηγορίες, μεταξύ άλλων, Καλύτερου Χορευτικού/Ηλεκτρονικού Μουσικού Άλμπουμ καταρρίπτοντας το ρεκόρ των περισσότερων Grammy που κέρδισε ποτέ καλλιτέχνης.

Μέχρι τώρα η τραγουδίστρια, στιχουργός και παραγωγός ήταν στη δεύτερη θέση, με 28 νίκες και 79 υποψηφιότητες, μαζί με το μουσικό είδωλο Κουίνσι Τζόουνς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με εννέα νέες υποψηφιότητες φέτος, η Beyoncé ήταν προετοιμασμένη και έτοιμη να καταρρίψει το ρεκόρ των 31 βραβείων που κατείχε ο Ούγγρος μαέστρος, Γκέοργκ Σόλτι.

Νωρίτερα κέρδισε Grammy στην κατηγορία Καλύτερο Τραγούδι R&B για το «Cuff It».

 

 

 

 

 

 

Στη συνέχεια κατέρριψε το ρεκόρ, κερδίζοντας στην κατηγορία Καλύτερο Άλμπουμ Χορευτικής/Ηλεκτρονικής Μουσικής για το «Renaissance».

H ασυναγώνιστη εμφάνιση της

Η Beyonce εντυπωσίασε στα βραβεία Grammy 2023 με το μεταλιζέ  φόρεμά της από Gucci, το οποίο αποτελούνταν από έναν κορσέ και μια ασημένια φούστα.

Το λαμπερό φόρεμα, απογείωσε με ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα γάντια πάνω, κοσμήματα Lorraine Schwartz και ασημένια πέδιλα. 

 

 

Τα μακριά καστανά μαλλιά ήταν χωρισμένα στη μέση σε beachy waves, ενώ το smokey eye και γυαλιστερά nude χείλη έδεναν τη σέξι εμφάνισή της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ