Let it snow: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μια χιονισμένη μέρα της δεκαετίας του 50 - Vintage pic

Μιας και σήμερα είναι μια χιονισμένη μέρα, ας θυμηθούμε τον ηθοποιό σε ένα λευκό τοπίο. 

Λάτρης των ωραίων γυναικών, bon viveur, γνωστός για τους πολλούς έρωτες του, όπως αυτός με την Άννα Καλουτά, o πολυαγαπημένος ηθοποιός ήταν ένας από τους μεγάλους καρδιοκατακτητές του Ελληνικού Θεάτρου.

O Λάμπρος Κωνσταντάρας, απέκτησε έναν γιο, τον καταξιωμένο δημοσιογράφο Δημήτρη Κωνσταντάρα από τον πρώτο του γάμο που όμως κράτησε λίγο.

Η δημοσιογράφος Έλενα Μακρή ανέσυρε από το αρχείο της μια υπέροχη φωτογραφία, που δείχνει τον λατρεμένο ηθοποιό στα χιόνια.

 

 

Στην ανάρτηση γράφει: ''Ο πολυαγαπημένος ηθοποιός ένοιωθε πως ο γάμος και η οικογενειακή ζωή δεν του ταίριαζαν πολύ. Τότε όμως γνώρισε και ερωτεύθηκε την Φιλιώ Κεκάτου, η οποία ήταν 25 χρόνια μικρότερή του. Γνωρίστηκαν το 1961 και  τελικά, παρά την αντίθετη φιλοσοφία ζωής του ηθοποιού παντρεύτηκαν το 1971.

Έμειναν μαζί για 24 χρόνια, μέχρι τον θάνατό του Λάμπρου Κωνσταντάρα το 1985.

Η σύζυγός του, στάθηκε με απόλυτη αφοσίωση στο πλευρό του κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών της ζωής του, που ήταν δύσκολα και μελαγχολικά για τον σπουδαίο ηθοποιό, καθώς είχε χτυπηθεί από αλλεπάλληλα εγκεφαλικά επεισόδια και είχε απομονωθεί στο σπίτι του στα νότια προάστια''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ