Γέννησε η Ελένη Φουρέιρα: Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι - Τρισευτυχισμένος μπαμπάς ο Αλμπέρτο Μποτία

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της... 

Την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της διανύει η Ελένη Φουρέιρα, καθώς έγινε για πρώτη φορά μαμά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήρθε στον κόσμο το πρώτο παιδί της με τον Αλμπέρτο Μποτία. 

 

 

 

 

Η εκρηκτική τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν τον αγαπημένο της να ήταν μέσα στον τοκετό και την Φουρέιρα να γεννά φυσιολογικά και όχι με καισαρική.

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης:Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο εξώφυλλο της ελληνικής Vogue - «Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα» (φωτό)

Ελένη Φουρέιρα:«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα»

Πρίν λίγες ημέρες η αγαπημένη τραγουδίστρια, έδωσε μια απίστευτη συνέντευξη στην Vogue. 

Η ίδια μίλησε στο γνωστό περιοδικό και τον Βλάση Κωστούροο για την εγκυμοσύνη της, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, τα παιδικά της χρόνια , τη σχέση της με το κοινό που την ακολουθεί πιστά και όσα ετοιμάζει για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στη σκηνή. 

 

 

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο καιρός που το προσπαθούσα. Έτυχε σ’ εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να μην απογοητεύονται, γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. Ενάμιση χρόνο πάλευα» είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της, στο τεύχος Φεβρουαρίου που θα κυκλοφορήσει με την Καθημερινή, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου. 

Στο εξώφυλλο βλέπουμε την Ελένη Φουρέιρα να ποζάρει ημίγυμνη φορώντας μια ημιδιάφανη, μαύρη τουνίκ και να κρατά την φουσκωμένη της κοιλίτσα

 

«Μπορώ να καταλάβω ότι μεγάλο μέρος του κοινού μου με εκτιμά όχι μόνο γι’ αυτό που κάνω στη σκηνή, αλλά και για τη διαδρομή μου, για τις φορές που έπεσα και σηκώθηκα. Αυτό με συγκινεί απεριόριστα. Είμαι σίγουρη ότι όλα μπορούν να γίνουν στη ζωή, αρκεί να το θέλεις πολύ. Αν συνδυάσεις ταλέντο, πάθος, πείσμα και σκληρή δουλειά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρεις, όποια κι αν είναι η καταγωγή σου, η σεξουαλική σου προτίμηση ή το χρώμα στο δέρμα σου» είπε ακόμα στην Vogue.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ