Aποκριάτικη εκδρομή στη σκιά του μυθικού Ολύμπου - Διαμονή στο POSEIDON PALACE 4* στη Λεπτοκαρυά

Λεπτοκαρυά -Βεργίνα - Παναγία Σουμελά – Βέροια - Όλυμπος - Άγ. Διονύσιος – Λιτόχωρο - Παραλία Κατερίνης ... 

Σύμφωνα με την παράδοση οι μούσες, συλλέγοντας τα κομμάτια του κορμιού του σκοτωμένου Ορφέα, τον έθαψαν κάτω από τον Όλυμπο, τα Λίδηχρα, όπου ακόμα και τώρα τα αηδόνια τραγουδούν πάνω στον τάφο του, τα πιο γλυκά του τραγούδια.

Η παράδοση αυτή, μας έρχεται από τους Παυσανία, Στράβωνα, τον Απολλώνιο τον Ρόδιο κ.α.

Kλείστε εδώ το πακέτο σας 

Αποκριάτικη εκδρομή στη σκιά του μυθικού Ολύμπου

3,4, μέρες με πούλμαν στο Δίον – Λεπτοκαρυά -Βεργίνα - Παναγία Σουμελά – Βέροια - Όλυμπος - Άγ. Διονύσιος – Λιτόχωρο - Παραλία Κατερίνης   Διαμονή στο POSEIDON PALACE 4* στη Λεπτοκαρυά,  µε ηµιδιατροφή .

Πρόγραμμα εκδρομής

  • 1ηΜΕΡΑ

    Αθήνα - Δίον – Λεπτοκαρυά

    Αναχώρηση από Αθήνα στις 07:00 με ενδιάμεσες στάσεις για την όμορφη Πιερία. Μέσω Τεμπών και Πλαταμώνα, επίσκεψη στο μουσείο του Δίον (έξοδα ατομικά). Άφιξη το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας POSEIDON PALACE 4* στη Λεπτοκαρυά. Εγκατάσταση, ξεκούραση και το βράδυ δείπνο, αναφέρει το manesistravel

  • 2ηΜΕΡΑ

    Βεργίνα - Παναγία Σουμελά – Βέροια

    Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στην Βεργίνα, με τους μοναδικούς Βασιλικούς Τάφους και τα ανεκτίμητα κειμήλια και αρχαιολογικούς θησαυρούς (έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για προσκύνημα στην επιβλητική Μονή Σουμελά με την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, το παραδοσιακό Μακεδονίτικο χωριό Καστανιά μέσα σε μοναδικό φυσικό τοπίο και την γοητευτική Βέροια με την πεζοδρομημένη αγορά, τα πολλά αρχοντικά και τις υπέροχες γεύσεις της. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο και το βράδυ δείπνο μπουφέ.

  • 3ηΜΕΡΑ

    Όλυμπος - Άγ. Διονύσιος – Λιτόχωρο

    Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και φυσιολατρική εκδρομή στους πρόποδες του Ολύμπου, μέχρι το πρώτο καταφύγιο (Πριόνια). Επίσκεψη στη Μονή του Αγ. Διονυσίου με κατάνυξη και περίπατος στο γραφικό Λιτόχωρο, όπου χρόνος για καφέ και να απολαύσουμε τη βόλτα μας. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο και χρόνος να χαλαρώστε στις ανέσεις του. Το βράδυ δείπνο μπουφέ και εορταστικό αποκριάτικο πάρτι με μουσική από Dj.

  • 4ηΜΕΡΑ

    Παραλία Κατερίνης – Αθήνα

    Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και κατευθυνόμαστε για την παραλία της Κατερίνης να γιορτάσουμε τα κούλουμα. Εκεί, από τις προηγούμενες δεκαετίες οι ντόπιοι χόρευαν τα παραδοσιακά τους τραγούδια με το γαϊτανάκι και αναβιώνουν πάλι το παλιό έθιμο, τη ‘Χάσκα’ ή του χαλβά. Διασχίζοντας την Κοιλάδα των Τεμπών, σε μια πανέμορφη διαδρομή δίπλα στον Πηνειό, παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ