Σε δύσκολη θέση η Μέγκαν και ο Χάρι: "Με ντρόπιασαν, με ταπείνωσαν και θα πληρώσουν" - H αδερφή της Δούκισσας την μηνύει

Προβλήματα πάλι για Χάρι και Μέγκαν; 

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ αναμένεται να υποβληθούν σε ανάκριση στο πλαίσιο μιας υπόθεσης δυσφήμισης στις ΗΠΑ που η ετεροθαλής αδελφή της Μέγκαν μεταφέρει στο δικαστήριο.

Η Σαμάνθα Μαρκλ μηνύει τη Μέγκαν για "συκοφαντική δυσφήμιση και επιζήμια ψευδή στοιχεία", συμπεριλαμβανομένων των ισχυρισμών, σε τηλεοπτική συνέντευξη στην Oprah Winfrey, ότι είναι "μοναχοπαίδι".

Ζητά αποζημίωση 75. 000 δολαρίων (62. 000 λιρών) σε μια υπόθεση που κατατέθηκε τον Μάρτιο του 2022.

Το ζευγάρι ζήτησε να μην καταθέσει, ωστόσο ο δικαστής δεν δέχτηκε το αίτημά τους, πράγμα που σημαίνει ότι Μέγκαν και Χάρι θα κληθούν για ανάκριση από τους δικηγόρους που χειρίζονται την υπόθεση της Σαμάνθα Μαρκλ.

Τα δικαστικά έγγραφα της υπόθεσης δείχνουν ότι η Σαμάνθα ισχυρίζεται πως η Meghan:

  • την εξέθεσε σε "παγκόσμια κλίμακα" '. "Με ντρόπιασαν, με ταπείνωσαν και θα πληρώσουν"
  • παραποίησε τη σχέση τους όταν μεγάλωναν, δίνοντας την εντύπωση ότι ήταν "σχεδόν άγνωστες" και ότι δεν είχε "καμία απολύτως σχέση με την αδελφή της"
  • "δήλωσε ψευδώς και κακόβουλα" ότι ήταν "μοναχοπαίδι", όταν έδωσε συνέντευξη με τον πρίγκιπα Χάρι στην Oprah Winfrey, το 2021 αναφέρει το BBC

Τα δικαστικά έγγραφα δείχνουν ότι η Σαμάνθα ισχυρίστηκε ότι είχε πολύ στενότερη σχέση με την ετεροθαλή αδελφή της, με "συχνή και τακτική επαφή" καθ' όλη τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας. Και θυμάται πώς ο πατέρας τους πλήρωσε την "ακριβή" ιδιωτική εκπαίδευση της Μέγκαν και βοήθησε να ξεκινήσει την καριέρα της ως ηθοποιός.

"Ήταν περίεργο για μένα, να βλέπω τα μέσα ενημέρωσης να προσπαθούν να δημιουργήσουν μία ρήξη στην οικογένειά μας. Δεν υπήρξε ποτέ κανένα ρήγμα, μέχρι που εμφανίστηκαν οι ψευδείς ειδήσεις από την πλευρά της Μέγκαν", είχε πει σε συνέντευξή της στο Fox Nation η Σαμάνθα Μαρκλ.

"Δεν είμαι κάποιο αποκομμένο αδερφάκι που μεγάλωσα κάπου αλλού και στη συνέχεια βρέθηκα στη ζωή τους. Μεγαλώσαμε λίγο πολύ ως μια κανονική οικογένεια. Ο αδελφός μου και εγώ ήμασταν μεγαλύτερα αδέρφια. Όταν γεννήθηκε η Μέγκαν, την έφεραν στο σπίτι από το νοσοκομείο και μεγαλώσαμε όλοι μαζί" πρόσθεσε.

Οι δικηγόροι της Μέγκαν αρνήθηκαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις των δικηγόρων της Σαμάνθα που κατατέθηκαν στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Φλόριντα, καθώς στοχεύουν στην απόρριψη της υπόθεσης.

Ζήτησαν επίσης από τον δικαστή να αναβάλλει τη διαδικασία, αλλά εκείνη αρνήθηκε να το κάνει. Στην απόφασή της, η δικαστής Honeywell αναφέρει:

"Η κατηγορούμενη Μαρκλ δεν αποδεικνύει ότι υπάρχουν ασυνήθιστες περιστάσεις που δικαιολογούν την αιτούμενη αναβολή ή ότι θα προκύψει προκατάληψη ή αδικαιολόγητη επιβάρυνση σε βάρος της σε περίπτωση που το Δικαστήριο δεν επιβάλει αναστολή.

Αν και η προκαταρκτική εξέταση της πρότασης απόρριψης υποδηλώνει ότι ορισμένες από τις αξιώσεις εναντίον της μπορεί να είναι ώριμες για απόρριψη, η επανεξέταση δεν αποκαλύπτει, προς το παρόν, σαφή ένδειξη ότι το Δικαστήριο θα απορρίψει την αγωγή στο σύνολό της.

"Επομένως, η κατηγορούμενη Μαρκλ δεν ικανοποιεί τα υψηλά στάνταρντς που απαιτούνται για να μη προχωρήσει η υπόθεση και να παραμείνει κρυφή".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ