Η Κέιτ Μίντλετον συναντήθηκε με τον καθηγητή της - ''Ήταν φανταστική μαθήτρια'' , είπε (φωτό - βίντεο)

Mια πολύ όμορφη συνάντηση είχε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας. 

Η Κέιτ Μίντλετον καταχάρηκε όταν έπεσε πάνω σε έναν παλιό δάσκαλο της. 

Η πριγκίπισσα Κέιτ, 41 ετών, και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πραγματοποίησαν την Πέμπτη την πρώτη τους επίσημη κοινή επίσκεψη στην Κορνουάλη, την πρώτη φορά που βρίσκονται στην περιοχή αφότου έγιναν ο δούκας και η δούκισσα της Κορνουάλης μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β' το Σεπτέμβριο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

 

 

 

Κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το Εθνικό Ναυτικό Μουσείο της Κορνουάλης, η Κέιτ φάνηκε ενθουσιασμένη που είδε τον πρώην δάσκαλό της Τζιμ Έμπερι και τον αγκάλιασε.

Δείτε επίσης: Nτύθηκε Βρετανίδα η Kate Middleton: Το πλεκτό μίνιμαλ φόρεμα της Victoria Beckham που έβαλε η πριγκίπισσα της Ουαλίας (φωτό)

Η Embury δίδασκε ιστορία στην Kate στο σχολείο και σήμερα εργάζεται εθελοντικά στο μουσείο.
 

 

"Τα πράγματα που μου διδάξατε, τα διδάσκω τώρα στα παιδιά μου", δήλωσε η πριγκίπισσα Κέιτ, σύμφωνα με το Cornwall Live, αναφερόμενη στον πρίγκιπα Γεώργιο, 9 ετών, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, 7 ετών, και τον πρίγκιπα Λούις, 4 ετών.

 

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Embury ήταν εξίσου ενθουσιασμένος που είδε την πρώην μαθήτριά του, η οποία καθόταν στην τάξη του πριν από περίπου 25 χρόνια, αναφέρει το People.

 

"Ήταν μια φανταστική μαθήτρια", δήλωσε στο Cornwall Live.

Η πριγκίπισσα Κέιτ ακολούθησε το ενδιαφέρον της για την ιστορία μέχρι το πανεπιστήμιο, αποφοιτώντας από το Πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους (όπου γνώρισε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ) με πτυχίο στην ιστορία της τέχνης το 2005.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ