Ριάνα: Έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της - Το εντυπωσιακό σόου στο ημίχρονο του Super Bowl & η αποκάλυψη (φωτό - βίντεο)

Η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της περιμένουν δεύτερο παιδάκι! 

Μια τεράστια έκπληξη επιφύλασσε στους θαυμαστές της η Rihanna κατά την εμφάνισή της στο Super Bowl 2023, και αυτή η έκπληξη δεν είναι άλλη από τη χαρμόσυνη είδηση της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Η τραγουδίστρια επέστρεψε φέτος στην σκηνή μετά από σχεδόν 6 χρόνια, δίνοντας ένα εκπληκτικό σόου στο ημίχρονο του Super Bowl LVII αποκαλύπτοντας πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

 

 

 

 

Η Riri, στιχουργός, ηθοποιός και επιχειρηματίας από τα Μαρμπάντος εμφανίστηκε στο κέντρο του γηπέδου «State Farm Stadium» του Γκλέντεϊλ της Αριζόνα, μετά το τέλος του 2ου δεκαλέπτου του τελικού των Κάνσας Σίτι Τσιφς με τους Φιλαδέλφεια Ιγκλς για ένα επικό σετ 13 λεπτών γεμάτο επιτυχίες, από το “Work” και το “Bitch Better Have My Money” μέχρι το “Rude Boy” και το “Diamonds”.

Την περασμένη εβδομάδα, την είχαν ρωτήσει σε συνέντευξη αν θα υπήρχαν εκπλήξεις κατά την παράστασή της στο State Farm Stadium της Αριζόνα. «Σκέφτομαι να φέρω κάποιον», απάντησε η τραγουδίστρια.

 

 

Όπως ήταν φυσικό, οι θαυμαστές υπέθεσαν ότι μιλούσε για έναν από τους πολλούς καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί κατά τη διάρκεια της λαμπρής καριέρας της. Ένα guest spot από τον Jay-Z, τον Drake ή τον Eminem φαινόταν

Η τραγουδίστρια δεν παρουσίασε κανένα νέο τραγούδι κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, αλλά... η φουσκωμένη κοιλίτσα της που υποδήλωνε την εγκυμοσύνη της, κόντεψε να κάνει το διαδίκτυο... να καταρρεύσει.

 

 

 

 

Οι εκπρόσωποι της ποπ σταρ επιβεβαίωσαν ότι είναι έγκυος λίγο μετά την εμφάνισή της, αναφέρει το usatoday.

Φορώντας μια ολοκόκκινη ειδικά προσαρμοσμένη φόρμα της Loewe, η «RiRi» εμφανίστηκε σε μια από τις πολλές πλωτές πλατφόρμες πάνω από το πλήθος, καθώς ένα σμήνος χορευτών, όλοι ντυμένοι στα λευκά, λικνίζονταν από κάτω.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ