Μade in Greece η Dos Cosmetics: Kαλλυντικά με ελληνικά βότανα - Εμπνευσμένα από την Αρχαία Ελληνική και την Αρχαία Κινέζικη Ιατρική (φωτό)

Η DERMA ORGANIC SCIENCE ξεκίνησε αρκετά χρόνια πριν... 

Μια γυναίκα γεμάτη δημιουργικότητα, πάθος και πολυετή εμπειρία στο χώρο της ομορφιάς έχτισε την δική της εταιρεία καλλυντικών προϊόντων, που ακούει στο όνομα Dos Cosmetics.

Η εταιρεία παράει τις δικές της ξεχωριστές φόρμουλες ομορφιάς, που βασίζονται σε ελληνικά βότανα κι άλλες φυσικές πρώτες ύλες!

 

 

 

 

 

Η  Χρυσάνθη Παπαδοπούλου, φαρμοκοποιός στο επάγγελμα και well being lover, είναι η γυναίκα που κρύβεται πίσω από το επιτυχημένο Made in Greece brand. 

 

 

 

 

Η φιλοσοφία της Dos Cosmetics συνοψίζεται στην εξής φράση: Κάθε γυναίκα είναι μοναδική από τη φύση της, για τον λόγο αυτό της αξίζει η προσωπική της διάγνωση δέρματος και η δική της εξατομικευμένη συμβουλή ομορφιάς, με τον κατάλληλο συνδυασμό προϊόντων που ταιριάζουν αποκλειστικά στις δικές της ανάγκες.

Οι θεραπείες νύχτας, είναι αυτό που την διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες εταιρείες καλλυντικών.

''Γνωρίζουμε το μυστικό και το εφαρμόζουμε στην καθημερινή μας περιποίηση. Επιδιώκουμε την συνεχή κυτταρική ανανέωση εφαρμόζοντας τα δραστικότερα συστατικά. 

Οι απαιτήσεις μας από τα προϊόντα ομορφιάς δικαίως έχουν αυξηθεί. Ο ελεύθερος χρόνος μας είναι περιορισμένος και με αυτό σαν οδηγό, δημιουργήσαμε τα δραστικότερα προϊόντα με τα πιο φυσικά συστατικά. Στα εργαστήρια μας δεν έχουν μπεί ποτέ συστατικά όπως parabens, silicones, alcohol, έκδοχα πετρελαίου κλπ.

Είμαστε εδώ για όσους μπορούν να διακρίνουν τη διαφορά μιας απλής 24ωρης κρέμας και των κρεμών που πραγματικά προσφέρουν θεραπεία και ανανέωση στο δέρμα τους΄΄, αναφέρεται στην ιστοσελίδα τους 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ