Δωμάτιο με θέα τη σκηνή του Palais Garnier: Κλείστε και κοιμηθείτε, στο κεντρικό θεωρείο του θεάτρου – Θα δείτε και το Φάντασμα της Όπερας

Η Airbnb προσφέρει διαμονή με θέμα το «Phantom of the Opera» στο Palais Garnier στο Παρίσι για δύο άτομα σε ειδικό θεωρείο που έγινε… υπνοδωμάτιο

Η Airbnb προσφέρει μια βραδιά για δύο στην όπερα Palais Garnier στο Παρίσι αυτό το καλοκαίρι, μετατρέποντας ένα θεωρείο στο θέατρο σε ένα βελούδινο υπνοδωμάτιο με εκπληκτική θέα στο διάσημο αμφιθέατρο.

Η διαμονή με θέμα το "Phantom of the Opera" - το μυθιστόρημα του Gaston Leroux και το μιούζικαλ του Andrew Lloyd Webber - έρχεται καθώς ο τουρισμός επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από πολλά χρόνια διαταραχών πανδημίας, με επισκέπτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες να φτάνουν στη Γαλλία κατά πλήθος από το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το REUTERS οι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες προετοιμάζονται επίσης για την επιστροφή των Κινέζων τουριστών, μετά την άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών.

Πριν από την πανδημία, η Airbnb είχε δημιουργήσει άλλες ασυνήθιστες διανυκτερεύσεις στη γαλλική πρωτεύουσα, μια από τις βασικές αγορές της.

REUTERS/Gonzalo Fuentes

Αυτές περιελάμβαναν μια δεξαμενή καρχαρία στο ενυδρείο της πόλης, τις κατακόμβες με επένδυση κρανίου, το καμπαρέ Moulin Rouge και τη γυάλινη πυραμίδα στο Λούβρο.

Η ιδέα είναι να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους "να ταξιδεύουν και να ονειρεύονται ταυτόχρονα -- και να προκαλούν πολλά συναισθήματα γύρω από τα ταξίδια", δήλωσε στο Reuters ο Emmanuel Marill, διευθυντής της Airbnb Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Η διαμονή στο Palais Garnier περιλαμβάνει ένα μουσικό ρεσιτάλ, δείπνο σε μια περίτεχνη αίθουσα για πρόβες στα παρασκήνια και μια περιήγηση στα παρασκήνια του περίτεχνου κτιρίου του 19ου αιώνα, συμπεριλαμβανομένης της υπόγειας πισίνας του, της έμπνευσης για τη φωλιά του φαντάσματος στο βιβλίο και το μιούζικαλ.

Η διαμονή στο Palais Garnier θα εμφανιστεί στις επιλογές της πλατφόρμας από την 1η Μαρτίου και κοστίζει 37 ευρώ. Το θεωρείο ένα από τα πιο αριστοκρατικά του θεάτρου θα είναι στολισμένο με έπιπλα αντίκες ειδικά για τη νύχτα.

"Είναι φανταστικό. Νομίζω ότι είναι λίγο εξωπραγματικό", είπε η Veronique Dubrulle Leroux, η δισέγγονη του συγγραφέα Phantom of the Opera Leroux, που θα φιλοξενήσει τους επισκέπτες.

Στο πλαίσιο αυτής της κίνησης, η Airbnb θα χρηματοδοτήσει επίσης την ανακαίνιση των θεωρείων του θεάτρου του 19ου αιώνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ