Happy Valentine's Day από τον Εμανουέλ Μακρόν και την Μπριζίτ του - Η φωτό με το τρυφερό φιλί στο στόμα

Οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι... 

Του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα  και ο Εμανουέλ Μακρόν γιορτάζει την αγάπη του για την Μπριζίτ

 

 

''Είναι η γυναίκα με την οποία μοιράζομαι τη ζωή μου εδώ και 20 χρόνια. λέω συχνά πως αυτή είναι εγώ και εγώ είμαι αυτή. Δεν μπορώ να πω ότι είναι σύμβουλός μου. Υπάρχει μια στενή σχέση, ένας σύνδεσμος που μας κάνει πολλές φορές να διαφωνούμε και αυτό πρέπει να συμβαίνει. Συζητάμε συνέχεια αλλά υπάρχει μια ευαισθησία και μια οπτική που μοιάζει με τη δική μου'', είχε πει σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο  Darius Rochebin ο Γάλλος πρόεδρος. 

Η γνωρίμια τους έγινε όταν εκείνος ήταν 17 ετών και μαθητής στο σχολείο όπου δίδασκε εκείνη.

 

 

 

 

Η κόρη της Μπριζίτ, Λοράνς, ήταν συμμαθήτριά του και μάλιστα κάποια στιγμή της είχε πει επιστρέφοντας από το σχολείο: «Μαμά, υπάρχει ένα τρελό αγόρι στην τάξη μας που ξέρει τα πάντα για τα πάντα».

Η σχέση τους όμως ξεκίνησε -πλατωνικά αρχικά- λίγα χρόνια αργότερα, όταν ο Μακρόν ήταν 18 ετών. Η Μπριζίτ, που είναι 25 χρόνια μεγαλύτερή του, τότε ήταν παντρεμένη και μητέρα τριών ενήλικων παιδιών. 

 

 

Όπως είπε η ίδια σε συνέντευξή της στο Paris Match, τότε ο νεαρός Εμανουέλ της είχε πει: «Ό,τι και να κάνεις, θα σε παντρευτώ»! 

 

 

O λογαριασμός emsoutien στο Instagram, για να γιορτάσει αυτή την ημέρα μας χάρισε μια πολύ όμορφη και τρυφερή φωοτγραφία του ζευγαριού. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ