Τα ζώδια από την Άση Μπίλιου: Η πραγματικότητα μπορεί να μας γειώσει – Να βρούμε πρακτικές λύσεις

Αναλυτικά οι προβλέψεις των άστρων

Η  πραγματικότητα και τα «πρέπει»  μπορεί να μας γειώνουν σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον ρεαλιστή Αιγόκερω, το ζώδιο του Κρόνου. Αυτό όμως από την άλλη σημαίνει ότι μπορούμε να αξιοποιήσουμε τη μέρα μας για πρακτικούς λόγους και να βρούμε λύσεις. Και μάλιστα καθώς η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό μπορεί οι λύσεις να έρθουν από κει που δεν το περιμένουμε. Όσο πλησιάζουμε προς το βράδυ θα αρχίσει η επιρροή της συνόδου Σελήνης – Πλούτωνα που θα είναι ακριβείας όμως μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Η όψη αυτή δημιουργεί αίσθημα εγκλωβισμού, παιχνίδια δύναμης στις σχέσεις και πιθανώς μια πιο επιβαρυμένη επικαιρότητα. Τα παρορμητικά ζώδια Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη σε κόντρα με το ζώδιο σας  μπορεί να σας βρει σε μια θέση «πυροσβέστη» να σβήνετε φωτιές που μπορεί να ανάβουν είτε στη δουλειά είτε στο χώρο του σπιτιού με κάποιο τρόπο όπως κυλάει η μέρα. Από την άλλη καλά θα κάνετε να μην φορτωθείτε εσείς ευθύνες άλλων και υποχρεώσεις προκειμένου να μη διαταραχτεί η ησυχία. Αν πρέπει να γίνει ένας διάλογος κάπως αιχμηρός ας γίνει αν είναι να νιώθετε εσείς αδικημένοι. Προσπαθήστε να μη βιάζεστε, μην προχωράτε σε συμπεράσματα αν δεν έχετε όλα τα στοιχεία στη διάθεση σας και αξιοποιήστε την ορμή και τη δύναμη σας θετικά για να σκεφτείτε τρόπους να βελτιώσετε τη δουλειά σας χωρίς να καταφεύγετε σε συγκρίσεις με τους άλλους. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση ειδικά σε θέματα επαγγελματικά ή οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είναι από τις μέρες που οι δικές σας απόψεις και πεποιθήσεις μπορεί να έρχονται σε αντιπαράθεση με των άλλων είτε στην προσωπική σας ζωή είτε ακόμη και στο χώρο της δουλειάς. Σαφώς θα πρέπει να προσέξετε και να επιλέξετε με προσοχή τα λόγια σας για να μην μετανιώσετε κάτι που θα πείτε αργότερα από την άλλη θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι διατηρούνται τα όρια κι από την δική σας πλευρά κι από την άλλη. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να εστιάσετε κυρίως σε θέματα επαγγελματικά γιατί από κει μπορεί να έχετε κάποιο κέρδος. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να είστε λίγο πιο προβληματισμένοι με κάποιο απρόοπτο στο χώρο εργασίας σήμερα ή σε θέματα που αφορούν μέσα επικοινωνίας ή μέσα τεχνολογίας.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ