Ηράκλειο: «Σας παρακαλώ βάλτε τον γιό μου, φυλακή» - «Θα με σκοτώσει» είπε στους δικαστές

Την κυνηγούσε με μαχαίρι και άνοιξε μέσα στο σπίτι μια φιάλη υγραερίου

Με κλάματα παρακαλούσε μία ηλικιωμένη τους δικαστές στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου να τη βοηθήσουν και να κλείσουν το γιο της στη φυλακή πριν την σκοτώσει. «Δεν αντέχω άλλο, σας παρακαλώ βοηθήστε με» είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα, σύμφωνα με το cretalive.

Ο γιος της, ο οποίος αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα με εξαρτήσεις, είχε ξεσπάσει για πολλοστή φορά σε βάρος της. Όπως είπε, δεν πρόλαβε να αποφυλακιστεί, και τα έσπασε όλα στο σπίτι, κυνηγώντας με μαχαίρι τη μητέρα του. Μάλιστα άνοιξε και μία φιάλη υγραερίου. «Αν εκείνη την στιγμή άναβε τσιγάρο, θα μας είχε ανατινάξει» είπε η ηλικιωμένη.

Η γυναίκα ανέφερε ότι το τελευταίο δεκαήμερο αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι για να μη την σκοτώσει και φιλοξενείται σε συγγενικό της πρόσωπο. Ο κατηγορούμενος γιος δεν εμφανίστηκε στη δικαστική αίθουσα. «Είναι κλεισμένος στο σπίτι με μία σακούλα χάπια» είπε η μητέρα σε απόγνωση.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο το γιο και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών χωρίς αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση. Μάλιστα, συμβούλευσαν τη μητέρα να επιστρέψει στο σπίτι που φιλοξενείται ώστε να παραμείνει ασφαλής μέχρι να συλληφθεί ο γιος της και να οδηγηθεί πίσω στη φυλακή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ