Αλάσκα: Έφηβη σκότωσε την "κολλητή" της γιατί κάποιος της πρόσφερε 9 εκατομμύρια δολάρια από το ίντερνετ

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν η Χόφμαν εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια μιας πεζοπορίας

Μια 22χρονη γυναίκα από την Αλάσκα ομολόγησε την ενοχή της για τη δολοφονία της 19χρονης «καλύτερης της φίλης» το 2019, αφού ένας άνδρας φέρεται να τη δελέασε προσφέροντας της 9 εκατομμύρια δολάρια για να σκοτώσει κάποιον.

Την Τετάρτη, η Denali Brehmer από το Anchorage ομολόγησε την ενοχή της για φόνο πρώτου βαθμού.

Η Brehmer συμφώνησε να δηλώσει ένοχη για τη δολοφονία της 19χρονης Cynthia Hoffman, μιας έφηβης με αναπτυξιακές αναπηρίες, με αντάλλαγμα να αποσυρθούν άλλες πέντε κατηγορίες που υπήρχαν εναντίον της όπως αναφέρει το KTUU.

 

 

«Κατηγορήθηκε για συνωμοσία για να διαπράξει φόνο πρώτου βαθμού, παρότρυνση για φόνο πρώτου βαθμού, δύο διαφορετικές θεωρίες δολοφονίας σε δεύτερο βαθμό και παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων», δήλωσε ο εισαγγελέας Πάτρικ ΜακΚέι.

Οι κατηγορίες προέκυψαν από τον Ιούνιο του 2019, όταν η Χόφμαν εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια μιας πεζοπορίας με την Μπρέμερ και έναν άλλο φίλο τους στο Thunderbird Falls στο Τσουγιάκ της Αλάσκας.

Το σώμα της 19χρονης εντοπίστηκε δύο μέρες αργότερα στις όχθες του ποταμού Eklutna, δεμένο με κολλητική ταινία και πυροβολημένο στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

 

 

Οι έρευνες έφεραν στο φως τη διαδικτυακή σχέση της δολοφόνου με έναν άνδρα που είπε ότι το όνομά του ήταν "Tyler" ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν εκατομμυριούχος από το Κάνσας, όπως δείχνει το κατηγορητήριο της υπόθεσης ενώ φέρεται να της πρόσφερε το ποσό των 9 εκατομμυρίων δολαρίων για να σκοτώσει κάποιον και να του στείλει το αποδεικτικό υλικό, φωτογραφίες και βίντεο της δολοφονίας.

Η Brehmer, τότε 18 ετών, και ο Kayden McIntosh, τότε 16 και οδήγησαν την Hoffman στο Thunderbird Falls όπου την έδεσαν με κολλητική ταινία, τη φωτογράφισαν προτού ο ΜmcIntosh, την πυροβολήσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού, δήλωσε η αστυνομία.

 

 

Ο McIntosh και η Brehmer κατηγορήθηκαν ο καθένας για μία κατηγορία φόνου και μία κατηγορία για παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων, σύμφωνα με τα διαδικτυακά αρχεία του δικαστηρίου.

Με πληροφορίες από το people.com.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ