Μαρία Κορινθίου: «Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια - Κατά τη διάρκεια της επέμβασης βρέθηκε ανεύρυσμα»

Η αποκάλυψη της γνωστής ηθοποιού για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Τι είπε για την επιστροφή της στην τηλεόραση και για τη δύσκολη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” μίλησε σήμερα Κυριακή η Μαρία Κορινθίου, όπου αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με αποτέλεσμα πριν από λίγες ημέρες να υποβληθεί σε επέμβαση.

Η γνωστή ηθοποιός, λόγω αυτού του ζητήματος, είχε απουσιάσει από την εκπομπή “Το Πρωινό” το τελευταίο διάστημα, με την ίδια να εξομολογείται τους λόγους.

 

 

"Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια στα πόδια μου. Το ήξερα από τον Οκτώβριο. Είχαμε προγραμματισμένο μετά τις γιορτές να μπω για εγχείρηση. Ήταν να κάνω επέμβαση με λέιζερ αλλά μέσα στο χειρουργείο ο γιατρός βρήκε ανεύρισμα. Κι έτσι με… άνοιξαν κανονικά στο αριστερό πόδι. Όταν κουραζόμουν, η φλέβα πεταγόταν σαν να σπάσει. Το σώμα μου μιλούσε. Έπρεπε να το κάνω αυτό το χειρουργείο".

 

Δείτε επίσης: Μαρία Κορινθίου: Διαλύθηκα, έπιασα κόκκινο - Αναβάλλεται η παράσταση «Τζόρνταν»

Είμαι μπαταρισμένη, με γάζες. Θέλω 10 ημέρες για να βγάλω τα ράμματα. Φοράω αυτή την υπέροχη κάλτσα. Πρέπει να κάθομαι, να είμαι ξαπλωμένη και να έχω το πόδι ψηλά. Κάποια στιγμή θα πρέπει να εγχειριστώ και στο άλλο πόδι» αποκάλυψε η Μαρία Κορινθίου.

 

 

Οι γιατροί θα με σκοτώσουν αλλά θα γυρίσω αύριο στο Πρωινό. Φειδωλά, κούτσα-κούτσα. Την ώρα της νάρκωσης, όταν ξυπνούσα, μου λέει ο γιατρός “μου έβγαλες την πίστη, πάω να κοιμηθώ”. Πριν μπούμε για την επέμβαση, έλεγα στον Γιάννη “δεν πήγαμε σούπερ-μάρκετ”. Βγαίνω από την εγχείρηση, είμαι ακόμα από τη νάρκωση, και του το ξαναλέω.

Το βράδυ, ενώ κοιμόμασταν, πετάγομαι και του λέω “Γιάννη, παρήγγειλα τελικά σούπερ-μάρκετ”, είπε η Μαρία Κορινθίου".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ