April, Danielle και Jennifer οι 3 σύζυγοι έχουν τον ίδιο άντρα & έχουν δυο παιδιά - λύστε τον γρίφο του «ταλαντούχου» στο κρεβάτι Nick

Ο Nick Davis έχει τρεις συζύγους - την April, την Danielle και την Jennifer - με τις οποίες συνευρίσκεται  ερωτικά σε διαφορετικούς χώρους του σπιτιού. 

 

Έχει τρεις συζύγους και δεν δουλεύει…είναι πατέρας δύο παιδιών και υποστηρίζει ότι δεν έχει δουλειά γιατί «ο βασιλιάς δεν κινείται πολύ», ενώ οι βασίλισσες είναι εκείνες που έχουν όλη την εξουσία.

Ο Nick Davis έχει προκαλέσει παροξυσμό στο διαδίκτυο. 

Όσο για τις τρεις συζύγους του - την April, την Danielle και την Jennifer - όλες εργάζονται με πλήρη απασχόληση.

Ο άνδρας γνώρισε την πρώτη του σύζυγο, την April, στο πανεπιστήμιο πριν από 15 χρόνια και εννέα χρόνια αργότερα καλωσόρισε στο γάμο τους την Jennifer.

 

Όλα πάνε καλά για αυτούς, καθώς η April, 38 ετών, είναι eytyxism;enh που έχει μια επιπλέον γυναίκα στη σχέση τους για να καλύπτει τις "ανάγκες" του Nick.

Μιλώντας στην εκπομπή του TLC Seeking Sister Wife, είπε: "Ο Νικ είναι δύσκολος άνθρωπος''.  "Δεν μπορείς να τον διαχειριστείς εύκολα τον Nick στο κρεβάτι''. 

 

 

 

 

 

Στην πραγματικότητα ήταν η April που σύστησε τον 39χρονο σύζυγό της στην 25χρονη Jennifer, η οποία ήταν μόλις 19 ετών τότε.

Μοιράστηκε τα εξής: "Απλά μου φάνηκε ότι ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος, υπήρχε πολλή υψηλή νοημοσύνη στο μεγάλο της μυαλό και ήξερα ότι ο Nick θα την έβρισκε ελκυστική"

 

 

 

 

Ο Nick εξήγησε ότι του αρέσει να είναι "αγκαλιά στη μέση" των συζύγων του στο κρεβάτι, αλλά το σεξ γίνεται πάντα σε διαφορετικό χώρο του σπιτιού με κάθε σύζυγο, αναφέρει το dailystar.

 

 

Η οικογένεια εμφανίστηκε στο Seeking Sister Wife πέρυσι, όπου καλωσόρισαν στη σχέση τους την 22χρονη Danielle.

 

 

 

 

Σε μια γαμήλια τελετή με τις άλλες δύο συζύγους του, ο Nick ισχυρίστηκε ότι "ζούσε το όνειρο" καθώς δεσμευόταν με την Danielle.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ