Βασιλιάς Κάρολος: "Άκυρο" εις διπλούν από πασίγνωστους ποπ σταρ - Αρνήθηκαν να παραβρεθούν στην τελετή στέψης

Πρόκειται για την Adele και τον Ed Sheeran

Η στέψη του βασιλιά Κάρολου είναι από τα πιο επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν αυτό το διάστημα με τα Βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης να αναζητούν και την πιο παραμικρή λεπτομέρεια.

Να σημειωθεί πως η επίσημη τελετή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου 2023,στο Αββαείο του Γουέστμινστερ στο Λονδίνο, όπως έχουν ήδη ανακοινώσει τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ενώ ο Κάρολος είναι ο γηραιότερος μονάρχης που θα στεφθεί στη χώρα σε ηλικία 75 χρόνων.

Διαβάστε επίσης: Το εντυπωσιακό στέμμα της Καμίλα με τα 2.200 διαμάντια στην τελετή στέψης - Κατασκευάστηκε το 1911

Η ημέρα εκείνη είναι η πιο σημαντική στη ζωή του κι ο ίδιος θέλει να είναι άκρως πετυχημένη, για αυτόν ακριβώς τον λόγο έχει συσταθεί μια ειδική ομάδα εύρεσης ταλέντων για εκείνη την ημέρα.

Μέλη της ομάδας φέρεται να πλησίασαν αρκετούς καλλιτέχνες με προτάσεις να συμμετέχουν στο πλαίσιο των εορτασμών της στέψης με δύο πολύ δυνατά ονόματα να είπαν όχι σύμφωνα με την Daily Mail.

Πρόκειται για την Adele και τον Ed Sheeran, οι οποίοι αρνήθηκαν να τραγουδήσουν στη συναυλία προς τιμή του Κάρολου.

Η Adele δεν έχει προγραμματίσει κάποια συναυλία εκείνες τις ημέρες ενώ ο Ed Sheeran στις 5 Μαΐου έχει προγραμματισμένη συναυλία στο Τέξας.

Το πρόγραμμα των εορτασμών φέρεται να το έχει επιλέξει ο ίδιος ο βασιλιάς Κάρολος και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζητήσει να ακουστούν ελληνικά ορθόδοξα τραγούδια προς τιμήν του πατέρα του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ