Θρίλερ στον Έβρο: Μαχαίρωσαν την επικεφαλής του καρναβαλιού - Την βρήκαν νεκρή μέσα σε χαράδρα

Ήταν μία από τους επικεφαλής του φετινού καρναβαλιού, καθώς κατασκεύαζε τα άρματα.... 

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της 28χρονης από το Τυχερό Σουφλίου, που αγνοούνταν από το απόγευμα της Κυριακής (19/02) και σήμερα βρέθηκε νεκρή στην περιοχή του χωριού Λευκίμη, στον Έβρο. Μάλιστα η γυναίκα, βρέθηκε μαχαιρωμένη στο στήθος

Είχε πάει βόλτα με την μοτοσικλέτα της και εντοπίστηκε δυστυχώς νεκρή στο βουνό της Λευκίμης, κοντά στις κεραίες της ΕΡΤ.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο βρέθηκε και ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης, προκειμένου να γίνει μια πρώτη εκτίμηση για τα αίτια του θανάτου της, σύμφωνα με το evrosnews.

Η κοπέλα ήταν από τους πιο δραστήριους νέους του Τυχερού και χθες το μεσημέρι έδωσε ραντεβού με τις φίλες και τους φίλους στο γήπεδο για το απόγευμα, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα της τοπικής ομάδας. Δεν εμφανίστηκε όμως ποτέ και το απόγευμα άφχισε η αναζήτηση της.

Όλες οι έρευνες το βράδι απέβησαν άκαρπες, δεν μπορούσε να ανακοινωθεί η αναζήτηση της επειδή δεν είχε περάσει ο χρόνος που προβλέπει ο νόμος και τελικά σήμερα το πρωί εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή της Λευκίμης, όπου είχε πάει με την μοτοσικλέτα της.

Η Αστυνομία σε συνεργασία με τον ιατροδικαστή, θα εξετάσουν αν πρόκειται για τροχαίο δυστύχημα ή κάτι άλλο.

Στο Τυχερό όλοι είναι σοκαρισμένοι με την θλιβερή είδηση, αφού η κοπέλα ήταν πολύ δραστήριο άτομο, συμμετείχε στα κοινά του χωριού και όλες τις εκδηλώσεις και μάλιστα ήταν επικεφαλής του καρναβαλιού και των αποκριάτικων εκδηλώσεων που ετοιμάζονταν για την ερχόμενη Κυριακή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ