BAFTA 2023: Viral η Κέιτ Μίντλετον - Έσπασε το πρωτόκολλο και... ''χούφτωσε'' τον Ουίλιαμ (φωτό - βίντεο)

Αυτή τη φορά η Κέι Μίντλετον δεν έγινε viral μόνο εξαιτίας της εκθαμβωτικής της εμφάνισης, αλλά επειδή… «χούφτωσε» τον Ουίλιαμ.

Ο δρόμος για τα Όσκαρ συνεχίζεται και η επόμενη στάση μας είναι στο Λονδίνο, όπου η Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου και Τηλεόρασης φιλοξένησε τα ετήσια Βραβεία Κινηματογράφου.

Τα Βραβεία BAFTA πραγματοποιήθηκαν στο Royal Festival Hall στο Southbank Centre και γιόρτασαν τη χρονιά στον κινηματογράφο σε όλο τον κόσμο.

Δείτε επίσης: BAFTA 2023: Όσα έγιναν στην φαντασμαγορική τελετή - Το "Ουδέν νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο" απέσπασε το βραβείο καλύτερης ταινίας 

BAFTA 2023: Η πριγκίπισσα Κέιτ έκανε μια ονειρική εμφάνιση - Σαν Ελληνίδα θέα με λευκό φόρεμα one shoulder (φωτό - βίντεο)

Μετά από τρία χρόνια ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας Ουίλιαμ και Κέιτ, έδωσαν το "παρών" στην 76η απονομή βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου που πραγματοποιήθηκε στο Royal Festival Hall.

Η Κέιτ απαστράπτουσα, εμφανίστηκε με μία λευκή δημιουργία σε αρχαιοελληνικό στιλ του αγαπημένου της οίκου Alexander McQueen την οποία είχε ξαναφορέσει το 2019. 

 

 

 

Δείχνοντας για ακόμη μια φορά την οικολογική της συνείδηση, καθώς και το πόσο στηρίζει τη βιωσιμότητα της μόδας το φόρεμα τροποποιήθηκε στον ώμο προσθέτοντας ασύμμετρες λεπτομέρειες ενώ μία λευκή ζώνη κολάκευε τη σιλουέτα της.

Έσπασε το πρωτόκολλο και ''χούφτωσε'' τον Ουίλιαμ

Τα βλέμματα πάνω της συγκέντρωσε η Κέιτ Μίντλετον στην 76η τελετή απονομής των βραβείων BAFTA, όπου εμφανίστηκε απαστράπτουσα στο πλευρό του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Η πριγκίπισσα, ωστόσο, έγινε viral επειδή έσπασε το πρωτόκολλο.

 

 

Το στιγμιότυπο κατέγραψε η κάμερα της Vogue και κάνει τον γύρο του διαδικτύου: «Ακριβώς όπως εμείς. Ένα κανονικό αντρόγυνο που μερικές φορές του αρέσει να προκαλεί αίσθηση», γράφει η λεζάντα που το συνοδεύει το βίντεο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ